Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam zaten dünden beri paylaşılan ve konularda önerilen birçok indirim başka platformlarda daha ucuza düşüyor veya indirimsiz hali bile daha ucuz oluyor, bu indirimleri Steam'den alacak olan kişiler diğer platformları kullanmayanlar olmalı.
Hocam zaten dünden beri paylaşılan ve konularda önerilen birçok indirim başka platformlarda daha ucuza düşüyor veya indirimsiz hali bile daha ucuz oluyor, bu indirimleri Steam'den alacak olan kişiler diğer platformları kullanmayanlar olmalı.
Steam'de de ucuz aslında ama işin içine vergi giriyor. Dün ki satın alımımda ki $2.78 buna örnek gösterilebilir. Steam ne güzel TL iken oyun almamanın üzüntüsünü yaşıyorum.
@683 Tomb Raider serisi gördüğüm kadarıyla yaklaşık 5,50 dolar, bu fiyata bu serinin pek ucuz olduğunu düşünmüyorum. Yakın zamanda da eskiden de 50 kere bedava verildi oyun. Yine yakın zamanda 10-15 TL gibi fiyatlara düştü. Bu fiyatlar ve bu kadar kez ücretsiz olmuşken sırf Steam diye 180 TL gibi para vermem açıkçası. Ben de senin gibi TL'yken YKS'den dolayı sadece dolara geçmeden önce 700 TL yatırabildim ama şu an Epic, Xbox ve Prime Gaming sayesinde client dışında yokluğunu pek hissetmiyorum.
Şahsen 17 doları (570 TL) şöyle değerlendirirdim: Mass Effect serisi 150 TL, Control 40 TL, Mafia serisi 90 TL, Crysis serisi 50 TL, Halo serisi 30 TL. Core olarak bunları alırdım ki burada 15-20 arası oyun var. Yanına da Wolftstein, FF gibi başka serilerden oyunlar eklerdim. Bu arada Terraria tercihi gayet güzel. Kolay-zor-modlu ve başka sınıf denemeye kalksan 500 saati aşıyorsun. Hem eğlenceli hem de tekrar oynanabilirliği yüksek bir oyun.