Daha yeni fark ettim ve hemen Euro Truck Simulator'ü aldım da yanına toplu DLC düşündüm ama o kadar para vermek istemiyorum. Batman Arkham Knight, Assetto Corsa ve America Truck Simulator arasında kaldım. Dolar bazında 40 TL'yi geçmeyecek başka oyun öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?or3m.d
Yetkin
Araba sürmekten ne kadar keyif alırsın, ne kadar sürede sıkılırsın bilmediğim için kişisel bir tavsiye vereceğim. Bence Batman'i direkt çek, ETS varken ATS'ye pek gerek olduğunu sanmam. Assetto da bir heves, 10 saat oynar atarsınız kenara bence. 1 dolara pek bir oyun yok baktığın zaman, Ranch Simulator veya Arma 3'e bakabilirsin.Daha yeni fark ettim ve hemen Euro Truck Simulator'ü aldım da yanına toplu DLC düşündüm ama o kadar para vermek istemiyorum. Batman Arkham Knight, Assetto Corsa ve america Truck Simulator arasında kaldım. Dolar bazında 40 TL'yi geçmeyecek başka oyun öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Araba sürmekten ne kadar keyif alırsınız, ne kadar sürede sıkılırsınız bilmediğim için kişisel bir tavsiye vereceğim. Bence Batman'i direkt çek, ETS varken ATS'ye pek gerek olduğunu sanmam. Assetto da bir heves, 10 saat oynar atarsınız kenara bence. 1 dolara pek bir oyun yok baktığın zaman, Ranch Simulator veya Arma 3'e bakabilirsin.
Son an da ben de bütçeyi arttırdım şu an Euro Truck Simulator aldım da yanına Batman Arkham Knight dahil bunları da ekledim başka önerdiğiniz oyun var mı? Teşekkürler.
or3m.d
Yetkin
Hâlâ öneri için bütçeniz 40 TL mi? Ona göre önereyim.Son an da ben de bütçeyi arttırdım şu an Euro Truck Simulator aldım da yanına Batman Arkham Knight dahil bunları da ekledim başka önerdiğiniz oyun var mı? Teşekkürler.
Eki Görüntüle 64120
Hâlâ öneri için bütçeniz 40 TL mi? Ona göre önereyim.
Bütçe 40 TL değil mecbur arttırdım güzel oyunlar olduğu için. Şu an da Euro Truck Simulator, Batman Arkham Knight, Stardew Valley, Celeste ve Forza Horizon 4 Ultimate Edition alıyorum başka da oyun eklemeyi hiç düşünmüyorum.
or3m.d
Yetkin
Forza 4 almanız iyi olmuş, satıştan kalkacak yakın zamanda. Stardew Valley yerine Battlefield 5 öneririm, ama tabii tercih sizin.Bütçe 40 TL değil mecbur arttırdım güzel oyunlar olduğu için. Şu an da Euro Truck Simulator, Batman Arkham Knight, Stardew Valley, celeste ve Forza Horizon 4 Ultimate Edition alıyorum başka da oyun eklemeyi hiç düşünmüyorum.
Yeni konular
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-