Batman Arkham serisi Epic'te indirimdeydi. Almak istiyorum. Hangi sırayla oynanır? Oyunlar arasında hikaye devamlılığı söz konusu mu? Yani öğrencilerin deyimiyle istediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz?
Batman Arkham serisi Epic'te indirimdeydi. Almak istiyorum. Hangi sırayla oynanır? Oyunlar arasında hikaye devamlılığı söz konusu mu? Yani öğrencilerin deyimiyle istediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz?
Arkham Origins (ki kendisi pakete dahil değil, bence çok da oynanması gerekmiyor ama sonuç olarak hikayenin öncesi.)
Arkahm Asylum.
Arkham City.
Arkham Knight.
Hikaye sıralanışı seni yorabilir çünkü City'den sonra oyuna epey yenilik geliyor. Origins ardından asylum oynamıştım çile çekmiştim. Oyuna adapte olmam uzun sürdü, belli bir süre ara verdikten sonra başlamanı tavsiye ederim.
Hikaye sıralanışı seni yorabilir çünkü City'den sonra oyuna epey yenilik geliyor. Origins ardından asylum oynamıştım çile çekmiştim. Oyuna adapte olmam uzun sürdü, belli bir süre ara verdikten sonra başlamanı tavsiye ederim.
Çıkış sırasına göre oynamanız en iyisi: Asylum, City, Origins, Knight.
Aslında bu kafa karışıklığının yaşanma sebebi, Origins'te Batman'in ilk yıllarının anlatılıyor oluşu. Origins'i denklemden çıkarsanız bile sıralama yine Asylum, City, Knight şeklinde olurdu. Oyunlar içi kronolojik zamana göre gidip Origins ile başlarsanız devamında zorluk ve oyun mekaniklerinde kafa karışıklığı yaşarsınız.
Çıkış sırasına göre oynamanız en iyisi: Asylum, City, Origins, Knight.
Aslında bu kafa karışıklığının yaşanma sebebi, Origins'te Batman'in ilk yıllarının anlatılıyor oluşu. Origins'i denklemden çıkarsanız bile sıralama yine asylum, City, Knight şeklinde olurdu. Oyun içi kronolojik zamana göre gidip Origins ile başlarsanız devamında zorluk ve oyun mekaniklerinde kafa karışıklığı yaşarsınız.