Sanırım, Asylum, City, Knight. Böyle oynayacağım. Doğru mudur? Origins'i oynamasam da olur mu? Çünkü Steam'de indirim gelince alacağım o da muhtemelen Haziran - Temmuz ayları gibi olur. O zamana kadar diğer oyunları durdurmuş olurum. Origins olmadan sırası böyle olursa doğru mu olur? Birde oyunlar kaç saat sürüyor?

Sanırım, asylum, City, Knight. böyle oynayacağım. Doğru mudur? Origins'i oynamasam da olur mu? Çünkü Steam'de indirim gelince alacağım o da muhtemelen haziran - Temmuz ayları gibi olur. O zaman kadar diğer oyunları durdurmuş olurum. Origins olmadan sırası böyle olursa doğru mu olur? Bir de oyunlar kaç saat sürüyor?

Tam hikaye istiyorsanız Origins asylum City Knight, fakat Origins'e pek de gerek yok ya, oynamasanız da olur.
Dediğiniz listeyi oynarsanız iyi olur, asylumdan sonra kesinlikle en az 1 hafta ara verin.
Asylum yaklaşık 12 saat.
City yaklaşık olarak 13 saat.
Batman Knight ise ortalama 17 saat sürüyor.

Tam hikaye istiyorsanız Origins asylum City Knight, fakat Origins'e pek de gerek yok ya, oynamasanız da olur.
Dediğiniz listeyi oynarsanız iyi olur, asylumdan sonra kesinlikle en az 1 hafta ara verin.
Asylum yaklaşık 12 saat.
City yaklaşık olarak 13 saat.
Batman Knight ise ortalama 17 saat sürüyor.
Evet hocam 1 hafta da ara vereceğim. Ama neden olduğunu bilmediğim bir şekilde 😁.

Asylum, City ve Knight ana üçleme. Origins ise tamamen ayrı. Göndermeler olsa da ne bir devam oyunu ne de bir başlangıç oyunu, farklı bir firma tarafından yapıldı.

Bence, Knight'tan sonra günümüzde bu dördü arasında en zayıf Batman oyunu ama yine de oynamakta fayda var, pişman etmez.

Evet hocam 1 hafta da ara vereceğim. Ama neden olduğunu bilmediğim bir şekilde 😁.

Ara vermeden City'e geçerseniz yeni mekanikleri kavrayamayabilirsiniz.
City bambaşka bir kafa, anlayabilmek için temiz kafayla girmek lazım.
Yani asylumdan sonra ara verme sebebiniz City'i anlayabilmeniz, hem mekanik hem yenilikler hem de oynanış açısından.

Ara vermeden City'e geçerseniz yeni mekanikleri kavrayamayabilirsiniz.
City bambaşka bir kafa, anlayabilmek için temiz kafayla girmek lazım.
Yani asylumdan sonra ara verme sebebiniz City'i anlayabilmeniz, hem mekanik hem yenilikler hem de oynanış açısından.
Anladım. Teşekkür ederim.

İlk başladığımda Origins'den başlayıp seriden soğumama sebep olan oyun, beni üzmüştü vallaha, sonra bir arkadaşım diğer serilerin öyle olmadığını söyleyince tekrar şans verdim. Asylumdan başladım ve bayıldım seriye :D
Daha önce Batman oyunu oynamamış ve Joker haricî Batman içeriği tüketmemiş biri olarak umarım keyif alırım 😁.

Daha önce Batman oyunu oynamamış ve joker haricî Batman içeriği tüketmemiş biri olarak umarım keyif alırım 😁.

Alırsınız hocam, sadece bitirmeye oynamayın. Yani off ya hadi bugün de bitsin de şu oyun demeyin, sıkılma hissi yavaştan geliyorsa kapatın. O hevesi kaybetmeyin yeter.