Ben
Yetkin
Oyunu oynamıştım, başlangıçta pek beğenilmedi sanırsam, ben herhangi bir hata veya benzer sorunla da karşılaşmamıştım. Fiyatı da gayet uygun.
EA haterları için tabii ki yürüme simülatörü. Adamlar gayet güzel destekliyor oyunu. Mevcut indirimde ise 3 dolardan daha ucuz. Spam yapmak için mesaj yazıyorsun.
Haksız değil aslında. Yürüme simülatörü biraz. Objektifler arasında bom boş araziler var çoğu haritalarda.EA haterları için tabii ki yürüme simülatörü. Adamlar gayet güzel destekliyor oyunu. Mevcut indirimde ise 3 dolardan daha ucuz. Spam yapmak için mesaj yazıyorsun.
Gördüğü her mesaja bilgisi olmasa bile mesaj kasabilmek için cevap veren ama bana "spam yapıyorsun" diye cevap veren bu arkadaşa ben cevap vermek istememiştim. Benim için de cevap vermiş oldun. Sağ olasın.Ne güzel dünya. Oyunu bozuk çıkar, sonra full fiyattan sattığın oyunda milleti alpha tester olarak kullan, sonra zaten en başında yapman gereken şeyi yap ve oyunu destekliyorlar konumuna geç.
EA gibi rezil bir firmadan beklenen daimi hareket bu. EA altında batan stüdyoları saysam yol olurdu.
Bakın Larian'a, Alpha sürecinde başlattılar oyunu. Çıktığında oyun oynanabilir bir durumdaydı, bozuk değildi ve belirtilen içeriğin çok büyük bir kısmı vardı. Sonrasında olması gereken updateler ile oyun desteklendi. Oyunu düzgün çıkarıp sonra getirilen güncellemelere destek diyebiliyoruz. Tanrıya emanet çıkarıp oyunu sonrasında "geliştiren" firmalara destekliyor demiyoruz. En azından ben demiyorum.
Pekala öyle olsun. Beni gerçekten tanımadan 2. kez bunu söylüyorsun.Gördüğü her mesaja bilgisi olmasa bile mesaj kasabilmek için cevap veren ama bana "spam yapıyorsun" diye cevap veren bu arkadaşa ben cevap vermek istememiştim. Benim için de cevap vermiş oldun. Sağ olasın.![]()
Senin yazdığın şeye alıntı bile yapmamışken durduk yere bana spam yapıyorsun diye gelen sensin.Pekala öyle olsun. Beni gerçekten tanımadan 2. kez bunu söylüyorsun.