Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Steam'deki Koleksiyon Kartı destekli oyunların kartlarını düşürmeniz için genelde oyunu en az 2 saat oynamanız gerekir. Genelde diyorum çünkü bu süreç artıp azalabiliyor.
Lakin bunu otomatikleştiren programlar var Idle Master gibi. Bu arada Steam hesabınızda en az 5 Dolar harcama yapmadıysanız düşmez kartlar.
Lakin bunu otomatikleştiren programlar var Idle Master gibi. Bu arada Steam hesabınızda en az 5 Dolar harcama yapmadıysanız düşmez kartlar.
Steam'deki Koleksiyon Kartı destekli oyunların kartlarını düşürmeniz için genelde oyunu en az 2 saat oynamanız gerekir. Genelde diyorum çünkü bu süreç artıp azalabiliyor.
Drivefast
Uzman
2 saat oynadıktan sonra otomatik mi düşüyor?Steam koleksiyon kartlarını düşürmeniz için genelde oyunu en az 2 saat oynamanız gerekir.
Artık 2 saat gerekmiyor, 2 saatten az oynayınca da düşmeye başlıyor. Idle Master ile birçok kez düşürdüm 2 saatten kısa sürede.Steam'deki Koleksiyon Kartı destekli oyunların kartlarını düşürmeniz için genelde oyunu en az 2 saat oynamanız gerekir.
Idle Master ile düşürebilirsin. @Drivefast
Doğrudur, dün ben de fark ettim. Onun için yukarıda mesajı güncelledim.Artık 2 saat gerekmiyor, 2 saatten az oynayınca da düşmeye başlıyor. Idle Master ile birçok kez düşürdüm 2 saatten kısa sürede.
Idle Master oyunu otomatik olarak açıp kapayan, oyun süresini arttıran 3. parti uygulama. Bu sayede oyunu sen oynamadan oynamış gibi gözüküyorsun ve belirli vakitlerde de kartları düşüyor.
Drivefast
Uzman
Idle Master oyunu otomatik olarak açıp kapayan, oyun süresini arttıran 3. parti uygulama. Bu sayede oyunu sen oynamadan oynamış gibi gözüküyorsun ve belirli vakitlerde de kartları düşüyor.
Tamam o zaman şu an Idle Master indirirsem olur sanırım.
Hesabındaki 5 USD limiti kalktıysa olur elbette.Tamam o zaman şu an Idle Master indirirsem olur sanırım.
Drivefast
Uzman
onceden alım yaptım da nereden bakabılırım limite