Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Steam'deki Koleksiyon Kartı destekli oyunların kartlarını düşürmeniz için genelde oyunu en az 2 saat oynamanız gerekir. Genelde diyorum çünkü bu süreç artıp azalabiliyor.
Lakin bunu otomatikleştiren programlar var Idle Master gibi. Bu arada Steam hesabınızda en az 5 Dolar harcama yapmadıysanız düşmez kartlar.
Lakin bunu otomatikleştiren programlar var Idle Master gibi. Bu arada Steam hesabınızda en az 5 Dolar harcama yapmadıysanız düşmez kartlar.
onceden alım yaptım da nereden bakabılırım limite?
Sayfadaki bağlantılara tıklayarak sorgulayabilirsin.
Drivefast
Uzman
hocam ben şu an ındırdım de ıdle 3 tane koleksiyon kartlı oyunum var ama program da cıkmıyor bılıyor musunuz
Sayfadaki bağlantılara tıklayarak sorgulayabilirsin.
Programın kurulumunu doğru yapıp sessionid ve Steamloginsecure value'larını doğruca girdiysen programda çıkması gerekiyor. Ne gözüküyor, bir fotoğraf göndersene.Hocam, ben şu an ındırdım de ıdle 3 tane koleksiyon kartlı oyunum var ama program da cıkmıyor bılıyor musunuz?
Drivefast
Uzman
hocam her şeyi doğru yaptıgımı dusunuyorum koleksıyon kartlı olan oyun da var bf3 ve brawlhalla bıraktım asagıyaProgramın kurulumunu doğru yapıp sessionid ve Steamloginsecure value'larını doğruca girdiysen programda çıkması gerekiyor. Ne gözüküyor, bir fotoğraf göndersene.
Dosya Ekleri
SpeedBeast34
Üstün
Merhaba şu an BF3 indirdim ama koleksiyon kartı kasmak istiyorum nasıl düşürebilirim anlamadım bilen biri yardımcı olabilir mi?
O işlemi yapmak için şunu bilmen gerek önce oyun süresi mesela Steam, kartları genelde belirli süre açık tuttuğunda düşürülür hale gelir Battlefield 3 için bu süre genelde 2 saat gibi süre olamalı diye biliyorum bazı oyunlar da zaten daha uzun olması lazım.
İstersen daha kolay olur dersen Idle Master extended programını kullanarak oyunu açmadan da bu işlemi yapabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347