KS KS Vâveylâ Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.556 Çözümler 16 Beğeniler 1.024 Yer CachyOS | Redox OS Bugün 01:57 #11 MR Hubu dedi: Ucuza ver alalım diyebilirsin ben crack varsa yüklerim Türkçe dil desteğide yoksa o zaman daha mutluyum. Genişletmek için tıkla... Türkçe yoksa zaten sövüyorum da Capcom'a da sövülmez ya.
MR Hubu dedi: Ucuza ver alalım diyebilirsin ben crack varsa yüklerim Türkçe dil desteğide yoksa o zaman daha mutluyum. Genişletmek için tıkla... Türkçe yoksa zaten sövüyorum da Capcom'a da sövülmez ya.
MR Hubu Uzman Katılım 15 Mart 2026 Mesajlar 125 Beğeniler 76 Bugün 02:32 #12 Vâveylâ dedi: Türkçe yoksa zaten sövüyorum da Capcom'a da sövülmez ya. Genişletmek için tıkla... Oda çok pahalı hikayeli oyun pasta gibi yersin biraz daha yersin bitmiş online yersin doyarsın neyse tercih senin hangisi senin için uygunsa.
Vâveylâ dedi: Türkçe yoksa zaten sövüyorum da Capcom'a da sövülmez ya. Genişletmek için tıkla... Oda çok pahalı hikayeli oyun pasta gibi yersin biraz daha yersin bitmiş online yersin doyarsın neyse tercih senin hangisi senin için uygunsa.