Ben Warzone hiç oynamadım hocam ona tam bir şey diyemeyeceğim. Optimizasyon ne durumda? GTX

Beğenmedim, Warzone'u birebir kopyalamışlar. Battlefield gibi bir oyunda Battle Royale ne alaka? Sen CoD değilsin kardeşim, sana yakışmaz Battle Royale. Sen git oyuna harita ekle, Battle Royale yapma.

1650 ile 60 FPS göremem sanırım.

Şu battleroyal olayını niye bitirmiyor savaş oyunları anlamıyorum. Hala bir yerlerden zorluyorlar bu türün öncüleri PUBG ve Fortnite'ti sonra biraz daha farklısı Apex geldi zaten Apex'i de piyasaya süren kendileri var olan oyun türünü niye köklü bir oyun olan BF serisine entegre ediyorlar aklım almıyor. EA zaten son zamanlarda çöküş yolundaydı hala oyunu daha iyileştirmek yerine şirket kar odaklı planlarına devam ediyor karına kar katıyor ama oyun piyasasının da içinden geçiyorlar.

Şu battleroyal olayını niye bitirmiyor savaş oyunları anlamıyorum. Hala bir yerlerden zorluyorlar bu türün öncüleri PUBG ve Fortnite'Ti sonra biraz daha farklısı Apex geldi zaten Apex'i de piyasaya süren kendileri var olan oyun türünü niye köklü bir oyun olan BF serisine entegre ediyorlar aklım almıyor. EA zaten son zamanlarda çöküş yolundaydı hala oyunu daha iyileştirmek yerine şirket kar odaklı planlarına devam ediyor karına kar katıyor ama oyun piyasasının da içinden geçiyorlar.

CoD ile yarıştıracaklar ondan kardeşim bir de CoD oyuncu kitlesini oyunlarına çekecekler.