- Makaleler
- 62
Resmî Battlefield 6 tanıtım fragmanı, 24 Temmuz 2025 tarihinde yayınlanacak. Fragman, Battlefield’ın resmî YouTube kanalında gösterilecek ve canlı yayın saat 18:00'de başlayacak.
Bu fragman, Battlefield 6’ya dair ilk büyük resmî bakış olacak. Fragmanda modern savaş temasına dönüş, klasik sınıf sistemi, gelişmiş yıkım mekaniği ve tek oyunculu hikâye modu gibi unsurlar yer alacak. Bu tanıtım, serinin yeni bir döneme girişini simgeliyor. Fragman öncesinde Battlefield Labs üzerinden çeşitli oynanış testleri ve sızıntılar yaşanmıştı. Oyunun, 31 Mart 2026’ya kadar PC, PlayStation ve Xbox konsolları için çıkış yapması bekleniyor.
Özetle:
Bu fragman, Battlefield 6’ya dair ilk büyük resmî bakış olacak. Fragmanda modern savaş temasına dönüş, klasik sınıf sistemi, gelişmiş yıkım mekaniği ve tek oyunculu hikâye modu gibi unsurlar yer alacak. Bu tanıtım, serinin yeni bir döneme girişini simgeliyor. Fragman öncesinde Battlefield Labs üzerinden çeşitli oynanış testleri ve sızıntılar yaşanmıştı. Oyunun, 31 Mart 2026’ya kadar PC, PlayStation ve Xbox konsolları için çıkış yapması bekleniyor.
Özetle:
- Fragman çıkış tarihi: 24 Temmuz 2025
- Nerede: Resmî Battlefield YouTube kanalı
- Saat: 18:00
- Beklenenler: Oynanışa ilk bakış, sınıf sistemi, şehir içi savaş ortamı, tek oyunculu hikâye ve çok oyunculu modlara dair detaylar.
Son düzenleyen: Moderatör: