Hocam, tercih sizin lakin ön sipariş fiyatının en ucuz fiyat olduğunu unutmamanızı gerektiğini unutmayın.
Sanmıyorum, çünkü ön siparişe özel bir fiyatlandırma yapmadılar.

Kesinlike almayın. Seneye fiyatı düşecek. Battlefield'in Call Of Duty gibi bir vizyonu yok.
Katılıyorum, muhtemelen Epic Games bir sene sonra 50 liraya falan satar. :)

Hocam tüm BF serilerini çok seven ve saatlerce gömen biri olarak söyleyim eğer 2 3 ay oynayıp yüzüne bir daha bakmayacaksanız paranıza değmez derim.
Ben de aynı şekilde seriyi seviyorum. Benim için 2-3 aylık bir heves olmaz ama çıkışı çok beklediğim Lego setiyle aynı zamana denk geldi. Kararsızlık var.

Niye bu kadar az? 24 GB çok az değil mi?

Şimdi 76 GB oldu

Ekran görüntüsü 2025-10-03 193457.webp

Şu tarz bir arkadaşım olsa dünyaları yaşatırdım ona. Arkadaşlarınızı güzel seçiyorsunuz hocam.

Teşekkürler :). Bizde böyle şeylerin lafı olmaz. Bütün ekipmanımı veririm ona istediğinde, ya da o bana verir istersem. Bugün bana BF verdi, bir ara param olduğunda ona hikayeli oyun hediye ederim. Öğrencilik hayatı bitmek bilmiyor, ah bir bitse...

Fazla abartıyorsunuz. Seneye satışlar düşecek ve yarı fiyattan satılmaya başlayacak. Her Battlefield çıktığında aynı muhabbet.

Kesinlike almayın. Seneye fiyatı düşecek. Battlefield'in Call Of Duty gibi bir vizyonu yok.
Tabii ki düşecek fakat karşındaki adam tüm silahları, her şeyi fulleyecek; seni oyundan soğutacak. Sen silah kasana kadar belki de oyunu sileceksin. Bu tarz online oyunlar direkt ön sipariş ile alınmalı, yoksa çok şey kaybediyorsun.

Tabii ki düşecek fakat karşındaki adam tüm silahları, her şeyi fulleyecek; seni oyundan soğutacak. Sen silah kasana kadar belki de oyunu sileceksin. Bu tarz online oyunlar direkt ön sipariş ile alınmalı, yoksa çok şey kaybediyorsun.
Battlefield online için bu çok da geçerli değil. Nihayetinde iş aimde bitiyor. Oyun içi harcama yapan biriyseniz süreli etkinlik alımlarını kaçırabilirsiniz o kadar.

Mesela şu an Battlefield 2042, 1 Dolar olsa bile alınmaz. Çünkü karşındaki adamlar her silahı kasmış, her şeyi fullemiş. Senin bunu yapman 2-3 ay sürer, o süre boyunca da oyundan soğursun.

Mesela şu an Battlefield 2042, 1 Dolar olsa bile alınmaz. Çünkü karşındaki adamlar her silahı kasmış, her şeyi fullemiş. Senin bunu yapman 2-3 ay sürer, o süre boyunca da oyundan soğursun.
Bazı online oyunlar için bu doğru olabilir ama dediğim gibi bence Battlefield için bu geçerli değil. Oyun popülerliğini koruduğu sürece başlanabilir.