@christopher moltisanti, siz BF6'da herhangi bir ekipmanın meta olduğuna inanıyor musunuz? Headshot ya da hipfire oynamadığınız sürece tüm silahlar çok etkisiz ama BF6'da benim gördüğüm birkaç metayı şöyle sıralayabilirim:
Atmosfer çok iyi ama nerflenmesi ve bufflanması gereken çok şey var. Kısaca BF6'nın şu anki kitlesi -özellikle daha önce BF oynamamış kitle- oyun zevkini çok baltalıyor. Kemik kadronun ağırlıklı olduğu maçlar gayet çekişmeli ve eğlenceli geçiyor. Oynayış tarzından kimin ne olduğunu anlayabiliyorsunuz. Hala herhangi bir silahın meta olduğunu düşünmüyorum, iş kesinlikle aimde bitiyor. Özellikle BF6, şu anda bu durumun nirvanasını yaşıyor.
Yanlış anlamayın, lafım size değil. Sadece konu açılmışken gördüklerimi paylaşmak istedim.
- Bir kişi bölge çekerken 5-6 kişinin bölge dışındaki binalarda beklemesi,
- Jet spawnlarken rakibin sizin pistinizin arkasında Jet ile camplemesi ve daha kalkamadan sizi pistte vurması,
- Rastgele bir sokağın, merdivenin ya da binanın köşesinde pusmak,
- Tankla basede ya da haritanın sınırında bekleyip bölge vurmak,
- Support oynamayı bilmeden sadece ammo box için support oynamak
Atmosfer çok iyi ama nerflenmesi ve bufflanması gereken çok şey var. Kısaca BF6'nın şu anki kitlesi -özellikle daha önce BF oynamamış kitle- oyun zevkini çok baltalıyor. Kemik kadronun ağırlıklı olduğu maçlar gayet çekişmeli ve eğlenceli geçiyor. Oynayış tarzından kimin ne olduğunu anlayabiliyorsunuz. Hala herhangi bir silahın meta olduğunu düşünmüyorum, iş kesinlikle aimde bitiyor. Özellikle BF6, şu anda bu durumun nirvanasını yaşıyor.
Yanlış anlamayın, lafım size değil. Sadece konu açılmışken gördüklerimi paylaşmak istedim.
Son düzenleme: