Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Resmî Battlefield 6 tanıtım fragmanı, 24 Temmuz 2025 tarihinde yayınlanacak. Fragman, Battlefield’ın resmî YouTube kanalında gösterilecek ve canlı yayın saat 18:00'de başlayacak.

Bu fragman, Battlefield 6’ya dair ilk büyük resmî bakış olacak. Fragmanda modern savaş temasına dönüş, klasik sınıf sistemi, gelişmiş yıkım mekaniği ve tek oyunculu hikâye modu gibi unsurlar yer alacak. Bu tanıtım, serinin yeni bir döneme girişini simgeliyor. Fragman öncesinde Battlefield Labs üzerinden çeşitli oynanış testleri ve sızıntılar yaşanmıştı. Oyunun, 31 Mart 2026’ya kadar PC, PlayStation ve Xbox konsolları için çıkış yapması bekleniyor.

Özetle:
  • Fragman çıkış tarihi: 24 Temmuz 2025
  • Nerede: Resmî Battlefield YouTube kanalı
  • Saat: 18:00
  • Beklenenler: Oynanışa ilk bakış, sınıf sistemi, şehir içi savaş ortamı, tek oyunculu hikâye ve çok oyunculu modlara dair detaylar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmî Battlefield 6 tanıtım fragmanı, 24 Temmuz 2025 tarihinde yayınlanacak. Fragman, Battlefield’ın resmî YouTube kanalında gösterilecek ve canlı yayın saat 18:00'de başlayacak.

Bu fragman, Battlefield 6’ya dair ilk büyük resmî bakış olacak. Fragmanda modern savaş temasına dönüş, klasik sınıf sistemi, gelişmiş yıkım mekaniği ve tek oyunculu hikâye modu gibi unsurlar yer alacak. Bu tanıtım, serinin yeni bir döneme girişini simgeliyor. Fragman öncesinde Battlefield Labs üzerinden çeşitli oynanış testleri ve sızıntılar yaşanmıştı. Oyunun, 31 Mart 2026’ya kadar PC, PlayStation ve Xbox konsolları için çıkış yapması bekleniyor.

Özetle:
  • Fragman çıkış tarihi: 24 Temmuz 2025
  • Nerede: Resmî Battlefield YouTube kanalı
  • Saat: 18:00
  • Beklenenler: Oynanışa ilk bakış, sınıf sistemi, şehir içi savaş ortamı, tek oyunculu hikâye ve çok oyunculu modlara dair detaylar.

Umarım Türkçe dil desteği ile çıkar da bizi pişman etmez.

Linux desteği olan bir Battlefield için her akşam dua ediyorum. Umarım da EA Linux'a olan ön yargısını kırar ve o güzelim oyunu Linux gibi eşsiz sistemde oynamamıza izin verir. Kernel Level Anti Cheat bir virüstür ve kesinlikle denetim getirilmelidir.

Yıllardır tüm BF serilerini oynamış halen oynayan biri olarak bu oyun nedense fizik motoru ve modern muharebe tarzı olarak beni bayağı bir hypelandırdı. Umarım BF5 gibi felaket olmaz BF 2042 de aynı hatayı yaptılar pachlerle düzelttiler fakat BF5 güncellemelerine rağmen çok kötüydü. Umarım güzel ve Türkçe çıkar ( büyük ihtimalle çıkmayacak)