KS KS R RipTurco Başarılı Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Ekim 2025 #11 Kyosuke00 dedi: VPN açmana gerek yok sadece satın alırken VPN kullan sonra VPN uygulamasını silersin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi deneyeceğim son durumu yazarım. Kyosuke00 dedi: VPN açmana gerek yok sadece satın alırken VPN kullan sonra VPN uygulamasını silersin. Genişletmek için tıkla... touch vpn de ukrayna kilitli gözüküyo onu nasıl çözdünüz Son düzenleme: 23 Ekim 2025
Kyosuke00 dedi: VPN açmana gerek yok sadece satın alırken VPN kullan sonra VPN uygulamasını silersin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şimdi deneyeceğim son durumu yazarım. Kyosuke00 dedi: VPN açmana gerek yok sadece satın alırken VPN kullan sonra VPN uygulamasını silersin. Genişletmek için tıkla... touch vpn de ukrayna kilitli gözüküyo onu nasıl çözdünüz
K Kyosuke00 Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 337 Çözümler 1 Beğeniler 155 23 Ekim 2025 #12 RipTurco dedi: Tamamdır şimdi deneyeceğim son durumu yazarım. Touch VPN de Ukrayna kilitli gözüküyor onu nasıl çözdünüz. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da beleş oradan indir.
RipTurco dedi: Tamamdır şimdi deneyeceğim son durumu yazarım. Touch VPN de Ukrayna kilitli gözüküyor onu nasıl çözdünüz. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da beleş oradan indir.
KS KS R RipTurco Başarılı Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Ekim 2025 #13 Kyosuke00 dedi: Microsoft Store'da beleş oradan indir. Genişletmek için tıkla... Hallettim şimdi alacağım fiyatta filan sıkıntı yok değil mi? Dosya Ekleri bf6.webp 111,7 KB · Görüntüleme: 91
Kyosuke00 dedi: Microsoft Store'da beleş oradan indir. Genişletmek için tıkla... Hallettim şimdi alacağım fiyatta filan sıkıntı yok değil mi?
K Kyosuke00 Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 337 Çözümler 1 Beğeniler 155 23 Ekim 2025 #14 RipTurco dedi: Hallettim şimdi alacağım fiyatta filan sıkıntı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorun yok.
RipTurco dedi: Hallettim şimdi alacağım fiyatta filan sıkıntı yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sorun yok.
KS KS R RipTurco Başarılı Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Beğeniler 16 23 Ekim 2025 #15 Kyosuke00 dedi: Evet sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ziraatle denedim hata verdi TR kartı olduğu için mi bunun için bir şey yapmamız gerekiyor muydu? Yardımcı olan bütün agalarıma teşekkür ederim toplam 2645 TL'ye çözdüm. Dosya Ekleri hata.webp 46,1 KB · Görüntüleme: 75 bf6 son.webp 548,3 KB · Görüntüleme: 67
Kyosuke00 dedi: Evet sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ziraatle denedim hata verdi TR kartı olduğu için mi bunun için bir şey yapmamız gerekiyor muydu? Yardımcı olan bütün agalarıma teşekkür ederim toplam 2645 TL'ye çözdüm.
Stourmer Uzman Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 298 Beğeniler 127 24 Ekim 2025 #16 RipTurco dedi: Ziraatle denedim hata verdi TR kartı olduğu için mi bunun için bir şey yapmamız gerekiyor muydu? Yardımcı olan bütün agalarıma teşekkür ederim toplam 2645 TL'ye çözdüm. Genişletmek için tıkla... Hangi vpn ile aldınız hocam.
RipTurco dedi: Ziraatle denedim hata verdi TR kartı olduğu için mi bunun için bir şey yapmamız gerekiyor muydu? Yardımcı olan bütün agalarıma teşekkür ederim toplam 2645 TL'ye çözdüm. Genişletmek için tıkla... Hangi vpn ile aldınız hocam.
KS KS R RipTurco Başarılı Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Beğeniler 16 24 Ekim 2025 #17 Stourmer dedi: Hangi VPN ile aldınız hocam. Genişletmek için tıkla... Touch VPN hocam.