3450

Uzman
Ukraine VPN ile bir türlü alamadım. Oyuna bu kadar yükselmişken aldım, kalsın madem. Ama Battlefield 1 daha güzel ve genişi hissiyatı iyi; Battlefield 6 dar alanda geçiyor. Takımlı ölüm maçı gibi modern silah ve mekan var, başka bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ukraine VPN ile bir türlü alamadım. Oyuna bu kadar yükselmişken aldım, kalsın madem. Ama Battlefield 1 daha güzel ve genişi hissiyatı iyi; Battlefield 6 dar alanda geçiyor. Takımlı ölüm maçı gibi modern silah ve mekan var, başka bir şey yok.

Katılmıyorum, BF1 dünya savaşını yansıtıyor, oldukça başarılı. Ancak BF6'nın atmosferi muazzam. Her maç inanılmaz şeyler yaşıyorum bazen ateş etmeyi bırakıp etrafa bakıyorum diyebilirim. Napkerin küçük olduğunu nereden çıkardınız? Oldukça büyük mapler var ve gelecek zaten oyun daha ye çıktı. Tdm ve modern silah var başka bir şey yok ne demek Allah aşkına? İzlenim adı altında 5 satırlık bir konu açmanız komiğime gitti.

Ben 1. Dünya Savaşı’nı sevmediğim için, hani ilgimi çekmiyor. Silahlar falan dandik hissettiriyor Battlefield 1 bana göre değil. Oyunu 5 saat oynadım fakat temayı sevmediğim için sıkıldım. Ben açıkçası Battlefield 6’yı çok beğendim.