Kyosuke00 6

Becerikli
Arkadaşlar öncelikle merhaba, iyi günler. Uzatmadan konuya geçelim. Ben yıllardır Battlefield oyunlarıyla büyüdüm. Battlefield 6'nın betasında oyunu bayağı beğenmiştim. Oynanışı falan bayağı hoşuma gitmişti, o Battlefield 4 havasını almıştım. Sonra dedim ki kendi kendime, “Herhalde bunu bozmaz DICE, ben gideyim ön sipariş vereyim.” Betayı bayağı beğenmiştim, ön sipariş verdim ve oyunun çıkmasını bekledim.

Şimdi gelelim çıkış gününe… Abi bu kadar saçma bir şey olamaz. Oyunu oynayamadım. İlk günden EA üzerinden alan kimse oynayamadı. EA'nın saçma sapan hataları yüzünden… Hatta Zampella abimiz bile “Steam'den alın.” dedi. Sonra düzelmesini bekledim. Tam 1 gün bekledim. Düzelir düzelmez girdim oyuna.

Öncelikle hikâye moduna başladım. Hikâyeden çok umutlu değildim zaten; Battlefield serisi hikâye konusunda iddialı değil. Hikâye modunu hiç beğenmedim; karman çorman, leş, dandik bir hikâye. Sonra multiplayer moduna geçtim. Abi bu nasıl oyun? Adamlar her şeyi CoD'dan kopyalamış. Saçma sapan skinler desen var, Map'ler desen küçücük. Battlefield 4'e baktım, bir de buna baktım… Yok abi, bu oyun olmamış. Bildiğin EA tarafından dolandırıldım. Şu an oyunu düzeltmelerini bekliyorum. Bana göre bu oyun çöp arkadaşlar.

Ha oyunun ana menüsüde leş kim yapıyorsa 10 yaşındakı çocuğu koy daha iyi yapar.

Alacak arkadaşlar varsa almayın, oyun çok kötü. Bunu alacağınıza gidin Battlefield 3 veya 4 alın, Operation Metro’ya girin, daha fazla keyif alırsınız.

Son düzenleme:
BF serisinde sadece Battlefield 1 oynamıştım o da dümenden. O yüzden seri hakkında çoğu şeyi bilmiyorum ama herkes skinlerin sadeliği ve şıklığı hakkında bahsederken sen neden saçma buldun? Diğer şeylere dikkat etmedim ama oynanış videoları ve canlı yayınlardan izlediğim kadarıyla skinler yine normal gibi gelmişti bana.

Sana hem katılıyor, hem de katılmıyorum.

Şöyle bir şey var ki, BF4 final bir oyun, BF6 yeni çıkmış bir oyun.
BF4 ilk çıktığında da BF3 ile aşırı karşılaştırma yapmıştık. BF6'nın pişmesi için daha çok zaman var.
Ha şu anda aktif olarak her gün oynuyorum, zevk de alıyorum.

BF serisinde sadece Battlefield 1 oynamıştım o da dümenden. O yüzden seri hakkında çoğu şeyi bilmiyorum ama herkes skinlerin sadeliği ve şıklığı hakkında bahsederken sen neden saçma buldun? Diğer şeylere dikkat etmedim ama oynanış videoları ve canlı yayınlardan izlediğim kadarıyla skinler yine normal gibi gelmişti bana.

Battlefield 6'daki saçma sapan skinler rahatsız etmişti beni.

Mesela getirdikleri bu skin Razer ile anlaşmalı bu çöp.

Dosya Ekleri

• IMG_1535.webp
    IMG_1535.webp
    571,2 KB · Görüntüleme: 34
BF4 ilk çıktığında da BF3 ile aşırı karşılaştırma yapmıştık. BF6'nın pişmesi için daha çok zaman var.
Ha şu anda aktif olarak her gün oynuyorum, zevk de alıyorum.

Katılıyorum. Tüm BF serilerini oynamış ( 1942, Vietnam gibi eski / kült oyunları dahil ve hepsinin kutulu DVD'leri duruyor ) ve aktif olarak oynamaya devam eden biri olarak BF6'yı çok başarılı ve eğlenceli buluyorum, eksikleri, ufak tefek sorunları muhakkak düzeltilir, genel hatlarıyla bakınca 10 numara oyun yapmış adamlar, 100 saat kadar keyifle oynadım ve devam ediyorum. Her BF oyununda olduğu gibi bunu da ön siparişle almıştım, gram pişman değilim. Hele Call of Duty çöpünü gördükçe bu adamlara daha çok kıymet verir oldum, adam gibi keyifli ve çizgi film tarzından uzak bir savaş atmosferi sundukları için.

Battlefield 6'daki saçma sapan skinler rahatsız etmişti beni.

Mesela getirdikleri bu skin Razer ile anlaşmalı bu çöp.
Bakınca cidden baya kötü duruyor haklısın lakin ben daha genel olarak "silah skinlerini mi acaba sevmedin?" diye düşünmüştüm. CoD oyunlarını hiçten oynamadım ama oradaki gereksiz absürt silah skinlerini acaba BF 6'ya da mı getirdiler? Çünkü BF6, COD için -bir mesaj yollama amaçlı- fragman yayınlamıştı, Fragmanda gösterişli kostümlü askerleri, standart askerler etkisiz hale getiriyordu. Genel olarak ise BF 6'dan önceki diğer tüm BF oyunlarında aslında pekte gösterişli skin yoktu sanki. En azından silahlar açısından.

Bahsettiğim fragman:

Haritalar çok küçük, silah ve sınıf dengesi yok, kara araçları neredeyse tüm haritaları çok fazla domine ediyor. Zaten çıktığından beri diyorum, bu oyunun multiplayer kısmı yarım kalmış. Muhtemelen CoD'dan daha önce çıkarmak için kervan yolda düzülür mantığı ile çıkardılar. Kısaca haritaların küçüklüğü dışında diğer eleştirilerinize katılmıyorum.

Bahsettiğiniz Razer skini de zaten tepkiler üzerine nerflendi.

Nerflendi derken ne demeye çalışıyorsun? Yani karakter skininin neresi nasıl nerflenebilir ki? Hani yeşil rengini mi azalttılar?
Evet, parlak yeşilden koyu yeşile çevrildi ve üniformaya yedirildi. Yani baktığınızda ortada fosfor çubuğu yutmuş gibi gezmiyorsunuz, normal bir üniforma gibi duruyor.

Bana gereksiz bir hamle mi diye sorarsanız kesinlikle derim. İnsanların şu oyunlara gereksiz rollenmeleri çok komiğime gidiyor. Oyna geç kardeşim, sanki vatan hududu savunuyorsun.

Evet, parlak yeşilden koyu yeşile çevrildi ve üniformaya yedirildi. Yani baktığınızda ortada fosfor çubuğu yutmuş gibi gezmiyorsunuz, normal bir üniforma gibi duruyor.

Bana gereksiz bir hamle mi diye sorarsanız kesinlikle derim. İnsanların şu oyunlara gereksiz rollenmeleri çok komiğime gidiyor. Oyna geç kardeşim, sanki vatan hududu savunuyorsun.
Şimdi anladım. Karakter skinine "Nerf" kelimesi yakıştırınca biraz garibime gitmişti ilk başta ama başka zaten ne söylenebilirdi 😅Umarım abartılı skin muhabbeti BF6 için bu kadarla kalmış olur. Yani BF ve COD serileriyle birlikte diğer oyunlarda da bu absürt renkli kostümler illallah ettirdi.