christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 323 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer İzmir 3 Ekim 2025 #1 İndirmeyi unutmayın!
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 3 Ekim 2025 #2 EA'in satılmasından sonra acaba bir değişiklik olur mu oyunda?
L LeFeyn Uzman Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 366 Beğeniler 208 3 Ekim 2025 #3 Bu oyun cüzdanımı cebimden çekiyormuş gibi hissediyorum. Alıp almamak konusunda hâlâ çok kararsızım. Ömer_Yeter dedi: EA'in satılmasından sonra acaba bir değişiklik olur mu oyunda? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, bir süre daha mevcut politikalara sadık kalacaklarını düşünüyorum.
Bu oyun cüzdanımı cebimden çekiyormuş gibi hissediyorum. Alıp almamak konusunda hâlâ çok kararsızım. Ömer_Yeter dedi: EA'in satılmasından sonra acaba bir değişiklik olur mu oyunda? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, bir süre daha mevcut politikalara sadık kalacaklarını düşünüyorum.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 3 Ekim 2025 #4 LeFeyn dedi: Bu oyun cüzdanımı cebimden çekiyormuş gibi hissediyorum. Alıp almamak konusunda hâlâ çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Hocam, tercih sizin lakin ön sipariş fiyatının en ucuz fiyat olduğunu unutmamanızı gerektiğini unutmayın.
LeFeyn dedi: Bu oyun cüzdanımı cebimden çekiyormuş gibi hissediyorum. Alıp almamak konusunda hâlâ çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Hocam, tercih sizin lakin ön sipariş fiyatının en ucuz fiyat olduğunu unutmamanızı gerektiğini unutmayın.
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 3 Ekim 2025 #5 christopher moltisanti dedi: İndirmeyi unutmayın! Eki Görüntüle 189800 Genişletmek için tıkla... Niye bu kadar az ? 24 GB çok az değil mi?
christopher moltisanti dedi: İndirmeyi unutmayın! Eki Görüntüle 189800 Genişletmek için tıkla... Niye bu kadar az ? 24 GB çok az değil mi?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 3 Ekim 2025 #6 Lessra dedi: Niye bu kadar az? 24 GB çok az değil mi? Genişletmek için tıkla... Acaba tıpkı GTA 5 Enchanced'daki gibi bir boyut sıkıştırma olayı mı var?
Lessra dedi: Niye bu kadar az? 24 GB çok az değil mi? Genişletmek için tıkla... Acaba tıpkı GTA 5 Enchanced'daki gibi bir boyut sıkıştırma olayı mı var?
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 3 Ekim 2025 #7 Arkadaşım Intel laptop aldı, promosyon kodunu da bana verdi. Bedavaya oynayacağım .
KS KS christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 323 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer İzmir 3 Ekim 2025 #8 LeFeyn dedi: Bu oyun cüzdanımı cebimden çekiyormuş gibi hissediyorum. Alıp almamak konusunda hâlâ çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm BF serilerini çok seven ve saatlerce gömen biri olarak söyleyim eğer 2 3 ay oynayıp yüzüne bir daha bakmayacaksanız paranıza değmez derim.
LeFeyn dedi: Bu oyun cüzdanımı cebimden çekiyormuş gibi hissediyorum. Alıp almamak konusunda hâlâ çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm BF serilerini çok seven ve saatlerce gömen biri olarak söyleyim eğer 2 3 ay oynayıp yüzüne bir daha bakmayacaksanız paranıza değmez derim.
Astrea Virgo Yetkin Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 715 Çözümler 3 Beğeniler 451 Yer Türkiye 3 Ekim 2025 #9 Ömer_Yeter dedi: Hocam, tercih sizin lakin ön sipariş fiyatının en ucuz fiyat olduğunu unutmamanızı gerektiğini unutmayın. Genişletmek için tıkla... Fazla abartıyorsunuz. Seneye satışlar düşecek ve yarı fiyattan satılmaya başlayacak. Her Battlefield çıktığında aynı muhabbet. LeFeyn dedi: Bu oyun cüzdanımı cebimden çekiyormuş gibi hissediyorum. Alıp almamak konusunda hâlâ çok kararsızım. Sanmıyorum, bir süre daha mevcut politikalara sadık kalacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlike almayın. Seneye fiyatı düşecek. Battlefield'in Call Of Duty gibi bir vizyonu yok.
Ömer_Yeter dedi: Hocam, tercih sizin lakin ön sipariş fiyatının en ucuz fiyat olduğunu unutmamanızı gerektiğini unutmayın. Genişletmek için tıkla... Fazla abartıyorsunuz. Seneye satışlar düşecek ve yarı fiyattan satılmaya başlayacak. Her Battlefield çıktığında aynı muhabbet. LeFeyn dedi: Bu oyun cüzdanımı cebimden çekiyormuş gibi hissediyorum. Alıp almamak konusunda hâlâ çok kararsızım. Sanmıyorum, bir süre daha mevcut politikalara sadık kalacaklarını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kesinlike almayın. Seneye fiyatı düşecek. Battlefield'in Call Of Duty gibi bir vizyonu yok.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 3 Ekim 2025 #10 Astrea Virgo dedi: Fazla abartıyorsunuz. Seneye satışlar düşecek ve yarı fiyattan satılmaya başlayacak. Her Battlefield çıktığında aynı muhabbet. Genişletmek için tıkla... Hocam ben BF oyununu için demek istememiştim sadece. Hemen hemen her oyun, ön sipariş fiyatında en ucuza satılır.
Astrea Virgo dedi: Fazla abartıyorsunuz. Seneye satışlar düşecek ve yarı fiyattan satılmaya başlayacak. Her Battlefield çıktığında aynı muhabbet. Genişletmek için tıkla... Hocam ben BF oyununu için demek istememiştim sadece. Hemen hemen her oyun, ön sipariş fiyatında en ucuza satılır.