Forumun en clickbait konusu diyecektim cidden oldu. 2 dakika sonra geri alırlar ama. 🤣
Eğer doğruysa geri alacaklarını sanmıyorum. Geçmiş senelerde Epic Games, Death Stranding'i ücretsiz dağıtacağına yanlışlıkla Director's Cut versiyonunu da ücretsiz dağıtmıştı, sonrasında geri almadılar :D

BR modu dağılabiliriz.

Dosya Ekleri

• 1761675436944.webp
    1761675436944.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 96
Ekledim, umarım asıl oyundur. Ama kuvvetle muhtemel olarak, ya bf modunu ücretsiz yaptılar ya da Pubg gibi CS:GO gibi premium sürümü olacak.

Arkadaşlar Beta sürecinde de indirebiliyorduk ama oyun içinden modlara erişimimiz kapalıydı. Aynı şekilde sadece BR moduna girebileceğiz muhtemelen.

Eğer doğruysa geri alacaklarını sanmıyorum. Geçmiş senelerde Epic Games, Death Stranding'i ücretsiz dağıtacağına yanlışlıkla Director's Cut versiyonunu da ücretsiz dağıtmıştı, sonrasında geri almadılar :D
Geri alabiliyorlar mı yahu? Hayır bu senin kusurun kardeşim ben mi oyunu ücretsiz yaptım?

Oyun beleş oldu sananlar neyin kafasını yaşıyor? Oyun "REDSEC" adıyla "BR" modunu oynayabileceğiniz şekilde çıkış yaptı, PUBG yahut COD gibi.
Hocam, bir bug oldu. Steam'in arama yerinde "Battlefield 6" da REDSEC modundan ayrı olarak "Ücretsiz" olarak gözüküyordu. Hatta istek listesine ekleyince kütüphaneye ekleme seçeneği çıkıyordu. Yani Steam'de oluşan bir hata yüreğimize indi. :D