Dediğiniz ayarları yaptım küçük maplerde FPS 80-110 arası değişiyor CPU'mm yetmiyor kullanım birazcık düştü ama GPU kullanımı yine aynı patch bekleyeceğim ya da bu FPS ile oynamaya alışacağım.
Umudunuzu kirmak istemem ancak, BF oyunlari Frostbite kullanmaya basladigindan beridir neredeyse her zaman CPU icen oyunlar oldular ve patchlendiklerinde de durum acikcasi pek degismedi. 64 tane oyuncuyu ve o kadar patlama fizigini simule etmek kolay is degil ve BF6'da da gordugum kadariyla adamlar CPU performansini iyilestirmek icin olabildigince ugrasmislar.

Bunun disinda internette bolca onerilen user.cfg taktigini de deneyebilirsiniz biraz daha yardimci olmasi amaciyla.

Umudunuzu kirmak istemem ancak, BF oyunlari frostbite kullanmaya basladigindan beridir neredeyse her zaman CPU icen oyunlar oldular ve patchlendiklerinde de durum açıkçası pek degismedi. 64 tane oyuncuyu ve o kadar patlama fizigini simule etmek kolay is degil ve BF6'da da gordugum kadariyla adamlar CPU performansini iyilestirmek icin olabildigince ugrasmislar.

Bunun disinda internette bolca onerilen user.cfg taktigini de deneyebilirsiniz biraz daha yardimci olmasi amaciyla.

User. CFG'yi kullandım CPU kullanımı %100'dü bu sayede %80'lere kadar çektim çok sıkıntı yok 80 FPS ile de oynanıyor yardımlarınız için teşekkürler belki optimize ederler kim bilir yabancılardada çok gördüm high CPU Low GPU kullanımı bekleyip göreceğiz.

Hocam selamlar, user cfg olayını da denedim ben ama olmuyor işlemciyi %95'in üzerinde kullanıyor ekran kartı kullanmıyor nerdeyse. ryzen 5 5600-rtx 5060 var bende de.(hem işlemci hem de ekran kartını takalı 2 gün oldu.) normalde sorunsuz oynatması lazım ama oyunda sağa sola yön verirken bile tuştan elini çekince gitmeye falan devam ediyor karakter, hiç oynanmıyor. Yabancı forumlara da baktım, kaliteli işlemcilerde de düşük kalite işlemcilerde de bu sorunu yaşıyor millet. Oyundayken aldım bu SS'i NVDIA'nın önerdiği ayarlarda kullanırken. Hiç fayda etmedi büyük sıkıntı var bana kalırsa oyunda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 38
Hocam selam, user CFG olayını da denedim ben ama olmuyor işlemciyi %95'in üzerinde kullanıyor ekran kartı kullanmıyor neredeyse. Ryzen 5 5600-RTX 5060 var bende de.(hem işlemci hem de ekran kartını takalı 2 gün oldu.) Normalde sorunsuz oynatması lazım ama oyunda sağa sola yön verirken bile tuştan elini çekince gitmeye falan devam ediyor karakter, hiç oynanmıyor. Yabancı forumlara da baktım, kaliteli işlemcilerde de düşük kalite işlemcilerde de bu sorunu yaşıyor millet. Oyundayken aldım bu SS'i NVIDIA'nın önerdiği ayarlarda kullanırken. Hiç fayda etmedi büyük sıkıntı var bana kalırsa oyunda.

Oyun daha yeni zamanla düzeltirler diye umuyorum bir de bizim işlemciler artık o kadar iyi değil son gelen güncellemeyle %75'te takılan işlemci yine dayandı %100e CFG de yaramıyor artık bana kule fanım olduğu için sıcaklık çok ısınmadığından performans düşmüyor.