- Makaleler
- 7
Umudunuzu kirmak istemem ancak, BF oyunlari Frostbite kullanmaya basladigindan beridir neredeyse her zaman CPU icen oyunlar oldular ve patchlendiklerinde de durum acikcasi pek degismedi. 64 tane oyuncuyu ve o kadar patlama fizigini simule etmek kolay is degil ve BF6'da da gordugum kadariyla adamlar CPU performansini iyilestirmek icin olabildigince ugrasmislar.Dediğiniz ayarları yaptım küçük maplerde FPS 80-110 arası değişiyor CPU'mm yetmiyor kullanım birazcık düştü ama GPU kullanımı yine aynı patch bekleyeceğim ya da bu FPS ile oynamaya alışacağım.
Bunun disinda internette bolca onerilen
user.cfg taktigini de deneyebilirsiniz biraz daha yardimci olmasi amaciyla.Belki Battlefield serisine yeni başlayıp bilmiyor olabilirsiniz ama Battlefield aşırı derecede CPU tüketen bir oyun. Yeni nesil işlemciler de kullansanız, işlemciyi yoğun şekilde kullanır ve bu da sanki stres testindeymiş gibi aşırı ısınmasına sebep olur. Kendi oyunumda stutter gibi problemler yaşamıyordum; 100-140 FPS arası, haritaya bağlı olarak akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Fakat işlemcim stres testindeymiş gibi, havalar sıcak olunca biraz fazla ısınıyordu. Bu sayede bunun önüne geçtim ve yaklaşık 7 derecelik bir düşüş yaşadım. Bazı kişilerde, işlemcileri iyi olsa da işlemci...
- alp15eren
- battlefield cpu kullanımı yüksek cpu
- Forum: Sistem Performansı