Ultrawide desteğinin hemen gelmesi güzel, Space Marine 2'ye 2 patch sonra getirmişlerdi, canlar sıkılmıştı.

Şu silah düzenleme ekranı ve zırhlı mekaniklerini sevemedim tek. Belki de BF1'e çok alıştığımdan, ben tankın başıan geçtiğim zaman millet chat yapmaya başlardı oyun oynatmıyorsun bize diye. Beta'da aynısını yapamadım, roket manyağı yaptılar her bir yerden.

Sistem gereksinimleri böyle.

Dosya Ekleri

• IMG_1210.webp
    IMG_1210.webp
    783,7 KB · Görüntüleme: 43
Umarım bayilmaz işlemcim bu oyunu da adamakıllı oynatirsa emdiği wattlar helaldir. Not 14700hx.

Ben ve benim gibi üç dinazor ile oynayacağımız süper bir oyun geliyor gibi. Hayırlısı bakalım.

CoD teneke kalacak bunun yanında.
Aksine COD'un başarısızlığı ve her sene aynı oyunu çıkarması yüzünden öyle görünüyor. Battlefield 6'da piyadeyle oynamak aşırı zevkli değil. Oyunun asıl amacı silahlı araçlarla çevreyi yıkarak yerle bir etmesiydi ancak BF5'ten çok fazla bir teknik imkan sunmuyor.
Oyun optimizasyon konusunda başarılıydı. Neredeyse teknik hata yok denilecek kadar azdı. 2042'ye kıyasla karşımıza en sorunsuz seri olarak çıkabilir.

Betada mapler çok küçük olduğu için kaos hat safhadaydı umarım çıkışta farklı büyük mapler vardır BF 3-4 tarzı.

Bu yaygarayı koparanlar hayatında hiç BF oynamamış ergenlerdir, çocuklardır. Ya da BF serisine BF2042'yle falan başlamışlardır zira BF1'in açık betasını dün gibi hatırlıyorum, sadece Sina Çölü vardı. Beta açık olduğu sürece, herkes kafasını göme göme o haritayı büyük bir zevkle oynadılar. Battlefield 1 çıktığında harita genişlemeleri de dahil epey büyük bir harita yelpazesi sundu.

Battlefield Hardline dışında küçük harita sorunu olan modern bir BF oyunu yok ki, Hardline bambaşka bir şey zaten yani polis çete çatışması gibi olduğu için onda da normal zaten. Kaldı ki, Battlefield 3 haritaları zaten büyük? Firestorm gibi haritaların geldiği görünüyor ki kocaman haritalar zaten, daha ne olsun 64 kişiyi bütün New York eyaletinde mi çarpıştıralım... Yani hocam, öyle bir sorun yaşanmayacaktır bunu çok rahat söyleyebilirim. Seriden haberi olmayan insanların laf olsun diye konuşmaları işte.

Bu yaygarayı koparanlar hayatında hiç BF oynamamış ergenlerdir, çocuklardır. Ya da BF serisine BF2042'yle falan başlamışlardır zira BF1'in açık betasını dün gibi hatırlıyorum, sadece sina çölü vardı. Beta açık olduğu sürece, herkes kafasını GO'me GO'me o haritayı büyük bir zevkle oynadılar. Battlefield 1 çıktığında harita genişlemeleri de dahil epey büyük bir harita yelpazesi sundu.

Battlefield Hardline dışında küçük harita sorunu olan modern bir BF oyunu yok ki, Hardline bambaşka bir şey zaten yani polis çete çatışması gibi olduğu için onda da normal zaten. Kaldı ki, Battlefield 3 haritaları zaten büyük? Firestorm gibi haritaların geldiği görünüyor ki kocaman haritalar zaten, daha ne olsun 64 kişiyi bütün New York eyaletinde mi çarpıştıralım... Yani hocam, öyle bir sorun yaşanmayacaktır bunu çok rahat söyleyebilirim. Seriden haberi olmayan insanların laf olsun diye konuşmaları işte.

Sağ olasın hocam 3-4'ün büyüklüğü zaten güzeldi 2042'yide çıktığından beri oynuyorum 128 çatışmakta ayrı keyifli hakkını yemeyin şimdi :D