Kaptan61

Gelişen

EAAntiCheatService Exit Type: 95 (37) "Steam"​

System error: The EAAntiCheatService service terminated with the following error:
%%4294901855

Uygulama hatası:
Uygulama kaynağından Event ID 1 için açıklama bulunamıyor. Bu olayı yükselten bileşen yerel bilgisayarınıza kurulu değil veya kurulum bozulmuş olabilir. Bu bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya onarabilirsiniz.

Eğer olay başka bir bilgisayarda oluştuysa, görüntüleme bilgileri olayla birlikte eklenmiş olmalıdır.

EAAntiCheatService
Exit Type: 95 (37)

The message resource is present but the message is not found in the message table.

Yaptıklarım:
  • Sanal belleği artırdım.
  • Steam başlatma seçeneğine "-bEnableGlimpse 0" ekledim (Sayesinde 7–8 dakika oynayabildim.)
  • VPN uygulamalarını kaldırdım. (Windows + X → Aygıt Yöneticisi → “wiresock secure connect”)
  • EAAntiCheat. Installer'ı kaldırıp yeniden yükledim.
Lütfen yardım edin, bir hafta önce sorunsuz oynayabiliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

EAAntiCheatService Exit Type: 95 (37) "Steam"​

System error: The EAAntiCheatService service terminated with the following error:
%%4294901855

Uygulama hatası:
Uygulama kaynağından Event ID 1 için açıklama bulunamıyor. Bu olayı yükselten bileşen yerel bilgisayarınıza kurulu değil veya kurulum bozulmuş olabilir. Bu bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya onarabilirsiniz.

Eğer olay başka bir bilgisayarda oluştuysa, görüntüleme bilgileri olayla birlikte eklenmiş olmalıdır.

EAAntiCheatService
Exit Type: 95 (37)

The message resource is present but the message is not found in the message table.

Yaptıklarım:
  • Sanal belleği artırdım.
  • Steam başlatma seçeneğine "-bEnableGlimpse 0" ekledim (Sayesinde 7–8 dakika oynayabildim.)
  • VPN uygulamalarını kaldırdım. (Windows + X → Aygıt Yöneticisi → “wiresock secure connect”)
  • EAAntiCheat. Installer'ı kaldırıp yeniden yükledim.
Lütfen yardım edin, bir hafta önce sorunsuz oynayabiliyordum.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Başlatıcı ve Oyun Dosyalarını Doğrulama:
- Steam uygulamasını açın.
- Kütüphanenizde "Battlefield 6" oyununa sağ tıklayın.
- "Özellikler" seçeneğine tıklayın.
- "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin.
- "Oyun dosyalarını doğrula" seçeneğine tıklayın. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları düzeltecektir.

2. EAAntiCheat Servisinin Yeniden Başlatılması:
- Windows tuşuna basarak arama çubuğunu açın, "Hizmetler" yazın ve Enter'a basın.
- Listeden "EAAntiCheatService" servisini bulun.
- Sağ tıklayın ve "Yeniden Başlat" seçeneğine tıklayın.

3. Kötü Amaçlı Yazılım Taraması:
- Tercih ettiğiniz bir antivirüs yazılımı ile bilgisayarınızı tam taramadan geçirin, herhangi bir kötü amaçlı yazılım olup olmadığını kontrol edin.

4. Yönetici Olarak Çalıştırma:
- Steam'i ve Battlefield 6'yı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bunun için:
- Steam kısayoluna sağ tıklayın, "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın.
- Battlefield 6 kısayoluna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın.

5. Windows Güncellemelerini Kontrol Etme:
- Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update kısmına gidin ve güncellemeleri kontrol edin.
- Tüm güncellemeleri yükleyin.

6. Firewall ve Antivirüs Ayarları:
- Windows Defender veya başka bir güvenlik yazılımının Battlefield 6 ve EAAntiCheatService'i engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse, onları geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu tekrar başlatmayı deneyin.

7. Sürücüleri Güncelleme:
- Grafik kartı ve diğer önemli donanımların sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin ve gerekirse en son sürümleri indirip yükleyin.

8. EAAntiCheat’i Kaldırma ve Yeniden Yükleme:
- EAAntiCheat'i kaldırmak için "Program Ekle/Kaldır" ayarından ulaşabilirsiniz.
- Daha sonra oyunu başlatın; EAAntiCheat yeniden kurulacaktır.

Adımları takip ettikten sonra hala sorun yaşıyorsanız ek bilgi veya teknik detaylar almak için daha fazla inceleme yapabiliriz.

düzelmedi
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Başlatıcı ve Oyun Dosyalarını Doğrulama:
- Steam uygulamasını açın.
- Kütüphanenizde "Battlefield 6" oyununa sağ tıklayın.
- "Özellikler" seçeneğine tıklayın.
- "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin.
- "Oyun dosyalarını doğrula" seçeneğine tıklayın. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları düzeltecektir.

2. EAAntiCheat Servisinin Yeniden Başlatılması:
- Windows tuşuna basarak arama çubuğunu açın, "Hizmetler" yazın ve Enter'a basın.
- Listeden "EAAntiCheatService" servisini bulun.
- Sağ tıklayın ve "Yeniden Başlat" seçeneğine tıklayın.

3. Kötü Amaçlı Yazılım Taraması:
- Tercih ettiğiniz bir antivirüs yazılımı ile bilgisayarınızı tam taramadan geçirin, herhangi bir kötü amaçlı yazılım olup olmadığını kontrol edin.

4. Yönetici Olarak Çalıştırma:
- Steam'i ve Battlefield 6'yı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bunun için:
- Steam kısayoluna sağ tıklayın, "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın.
- Battlefield 6 kısayoluna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğine tıklayın.

5. Windows Güncellemelerini Kontrol Etme:
- Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update kısmına gidin ve güncellemeleri kontrol edin.
- Tüm güncellemeleri yükleyin.

6. Firewall ve Antivirüs Ayarları:
- Windows Defender veya başka bir güvenlik yazılımının Battlefield 6 ve EAAntiCheatService'i engelleyip engellemediğini kontrol edin. Gerekirse, onları geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu tekrar başlatmayı deneyin.

7. Sürücüleri Güncelleme:
- Grafik kartı ve diğer önemli donanımların sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin ve gerekirse en son sürümleri indirip yükleyin.

8. EAAntiCheat’i Kaldırma ve Yeniden Yükleme:
- EAAntiCheat'i kaldırmak için "Program Ekle/Kaldır" ayarından ulaşabilirsiniz.
- Daha sonra oyunu başlatın; EAAntiCheat yeniden kurulacaktır.

Adımları takip ettikten sonra hala sorun yaşıyorsanız ek bilgi veya teknik detaylar almak için daha fazla inceleme yapabiliriz.
hepsini yaptım dün ekran kartımı güncelledim sorunsuz oynadım ama şuanda
EAAntiCheatService
ExitType: 95 (37)
hatasını alıyorum tekrardan