Dostlar, 2042’yi önermiyorum, onu almayın; ama diğerlerini yapıştırın. 2042, beleş olsa bile alınmaz — Battlefield serisine hakaret etmiş bir oyundur.Battlefield V %95: ₺25
️
Battlefield 2042 %95: ₺30
️
Battlefield 1 %95: ₺75
️
Battlefield 4 %95: ₺75
️
Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
5.oyun çok iyi fiyatta. Ben de 1 ve 5. oyunlar var. Koleksiyonu tamamlamak adına kalanları da alabilirim belki. Konu için teşekkürler hocam
0xraptoRwave
Üstün
Şu indirimleri %100 yapmak çok mu zor?
ExellionTR
Başarılı
Modern savaş atmosferini daha çok sevdiğim için sorunlu çıkışına rağmen bana göre 10 numara oyundu 2042. çıktığı günden itibaren BF6 çıkana kadar yüzlerce saat keyifle oynamıştım. Biraz geç adam ettiler oyunu ama yine de iyi ve eğlenceliydi, yenisi çıkana kadar BF6 ile yola devam. Millet alışmış 1 ile kıyaslamaya. BF1 zaten başyapıt, onun üzerine zor çıkarlar.
Fiyatlar çok iyi bu arada, tavuk dürüm parasına 4 tane BF oyunu tadından yenmez.
Çok kötü bir çıkış yapmasaydı potansiyeli olurdu; ama adamlar o kadar kötü bir oyun yaptı ki güzelim seriye hakaret oldu bu oyun.Modern savaş atmosferini daha çok sevdiğim için sorunlu çıkışına rağmen bana göre 10 numara oyundu 2042. çıktığı günden itibaren BF6 çıkana kadar yüzlerce saat keyifle oynamıştım. Biraz geç adam ettiler oyunu ama yine de iyi ve eğlenceliydi, yenisi çıkana kadar BF6 ile yola devam. Millet alışmış 1 ile kıyaslamaya. BF1 zaten başyapıt, onun üzerine zor çıkarlar.
Fiyatlar çok iyi bu arada, tavuk dürüm parasına 4 tane BF oyunu tadından yenmez.
BF 2042 gayet güzel bir oyun. Elite Edition'u bir dürüm fiyatına alıp saatlerce keyifle oynadım, neredeyse hiçbir bug ile karşılaşmadım. Benim gibi bir amatör BF oyuncusu için bile 2042, öğrenilmesi çok basitti. Steam'den de çok güzel fiyatlarla indirime girmişler, bakabilirsiniz. Bu fiyatları gören paragöz Activison da anca 20 yıllık oyunu indirimde bile $20'dan satmaya çalışsın. Bu fiyatlar Battlefield için çok güzel yahu.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-