BF1'i de BF5'i de hatırı sayılır derecede oynamış biri olarak kesinlikle BF1 çok daha iyi. Haritaları bile yeter kazanmasına. BF5 haritaları o kadar kötü ki oynarken delirip erkenden çıkıyordum genelde. Silah mekanikleri dediğiniz gibi kesinlikle çok daha iyi ama vuruş hissiyatı BF1 kadar iyi değil bana göre. BF1'de rastgele mermi yayılımı (random bullet deviation) o kadar sinir bozucu ki COD serisini oynamaya başlamıştım son zamanlarda dayanamayıp. BF5 geliştirme sürecinde "woke" kültüründen de nasibini almış, ilk çıktığında tepki yemişti zaten bunun yüzünden. Piyade mekaniği çok daha iyi olsa da kalan tüm kategorilerde BF1 benim için çok daha önde. İkisinde de sunucu bulmakta zorlanıyorum bazen. Delta Force'da tam olmamış çakma 2042 zaten daha düzgün olsa da. Yeni BF çıkana kadar mecbur bunları oynayacağız ama BF1 20 yıl sonra bile oynanır bence. Umarım 2042 gibi çuvallamazlar yine.

Foruma bu kadar detaylı bir BF5 rehberi kazandırdığınız için teşekkür ederiz.

BF1'i de BF5'i de hatırı sayılır derecede oynamış biri olarak kesinlikle BF1 çok daha iyi. Haritaları bile yeter kazanmasına. BF5 haritaları o kadar kötü ki oynarken delirip erkenden çıkıyordum genelde. Silah mekanikleri dediğiniz gibi kesinlikle çok daha iyi ama vuruş hissiyatı BF1 kadar iyi değil bana göre. BF1'de rastgele mermi yayılımı (random bullet deviation) o kadar sinir bozucu ki CoD serisini oynamaya başlamıştım son zamanlarda dayanamayıp. BF5 geliştirme sürecinde "woke" kültüründen de nasibini almış, ilk çıktığında tepki yemişti zaten bunun yüzünden. Piyade mekaniği çok daha iyi olsa da kalan tüm kategorilerde BF1 benim için çok daha önde. İkisinde de sunucu bulmakta zorlanıyorum bazen. Delta Force'da tam olmamış çakma 2042 zaten daha düzgün olsa da. Yeni BF çıkana kadar mecbur bunları oynayacağız ama BF1 20 yıl sonra bile oynanır bence. Umarım 2042 gibi çuvallamazlar yine.

Foruma bu kadar detaylı bir BF5 rehberi kazandırdığınız için teşekkür ederiz.

Yorumunuz için ben teşekkür ederim. Battlefield 6 için birkaç söylenti dolaşıyor eski sisteme geri dönüleceğine dair bakalım EA bu işine belli olmaz. Onun dışında bende BF1'in ağır derecede hala üstün olduğunu düşünüyorum.

BF6, BF1'deki gibi atmosferi, canlılığı, vuruş hissiyatı, harita tasarımı ve silah çeşitliliği olursa üstüne üstlük BF5'teki silah tepkimelerini ve piyade mantığını alabilirler ise BF6 yeni favori oyunum olabilir. Özellikle 2025'te geçecek bir oyunu, günümüz şartlarına entegre edebilirler ise ortaya güzel bir NATO-Rus savaşı konsepti çıkarılabilir ki bence oyunun yapısı buna müsait.

Yorumunuz için ben teşekkür ederim. Battlefield 6 için birkaç söylenti dolaşıyor eski sisteme geri dönüleceğine dair bakalım EA bu işine belli olmaz. Onun dışında bende BF1'in ağır derecede hala üstün olduğunu düşünüyorum.

BF6, BF1'deki gibi atmosferi, canlılığı, vuruş hissiyatı, harita tasarımı ve silah çeşitliliği olursa üstüne üstlük BF5'teki silah tepkimelerini ve piyade mantığını alabilirler ise BF6 yeni favori oyunum olabilir. Özellikle 2025'te geçecek bir oyunu, günümüz şartlarına entegre edebilirler ise ortaya güzel bir NATO-Rus savaşı konsepti çıkarılabilir ki bence oyunun yapısı buna müsait.
Aslında yapacakları iş çok basit ama sanırım paragöz yöneticiler yüzünden yapamıyorlardı. Anlamıyorum yani oyuncular bu kadar sesini çıkarıyorken ve bu kadar potansiyel para akışı varken oyunlar nasıl çuvallamayı başarıyor. Beceriksiz bir firma bence bu konuda EA, aynı şekilde Ubisoft'da. Tek yapmaları gereken şey oyuncuları dinlemek ve para akışını izlemek. Bana katılmayanlar olabilir ama bu kadar basit aslında temel mantık. Eski oyunlar tutkuyla yapıldığı için bu kadar iyiydi zaten.

Sa oyun da silah hasasiyetti çok bozuk ve ingilişş olduğu için pek bşy yapamıyorum birde oyunda farklı haritalar da nasıl oynayabiliriz farklı dediğim tek başına yani