3035

Yetkin
Arkadaşlar, Battlefield oyunlarının grafikleri ve atmosferi her zaman muhteşem olur. Oyunlar soluk değil, aktif yani canlı olur. Ama şunu söyleyeyim: "Battlefield 1 hariç", bu seri silah hissiyatını bence pek beceremiyor.

Mesela bir adam vurursun ya, o seni tatmin eder, doyurur. Ne demek istediğimi tam anlatamamış olabilirim ama Battlefield oyunlarında adam vurmak beni tatmin etmiyor, doyurmuyor. Silah sesleri ve modelleri bana çok sönük geliyor. Sizde de öyle mi?

Yani CoD oynarken aldığım çatışma zevkini bu seride alamıyorum.

Biraz saçma yazmış olabilirim, umarım ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu seriye BF1 ile başladım ve hala daha onu oynarım. BF5 de denedim ama yok Türkçe olmayınca karışık geldi. Diğerlerini oynamadığım için yorum yapamayacağım fakat BF1 sizin de dediğiniz gibi gayet iyi bence. BF 6 yarın belli olacak ama videolardan gördüğüm kadarıyla hiç fena durmuyor.

Silah hissiyatı BF'de hiçbir zaman olmadı. BF2142 ile başladım seriye, sonra BC2, BF3 ve oyunu bıraktım. Saydıklarımdan BC2 hariç (o da CoD'daki hissiyatın yarısı kadar falandır) hiçbirinde o hissiyat yoktu.

Seriye BF BC'yle başladım, sonra BF BC 2'nin özellikle MP moduyla 3, 4 ve Hardline cok oynadım. BF 1'i Open Beta'dan itibaren oynuyorum, Battlefield 5'i de cok severek oynadım, 2042 ve Hardline dışında her BF ayri bır tatlı. Battlefield 6, BF4 Remake'i gibi guzel bir oyun olmuş. Yıllar önce cikmasi gereken BF yeni çıkıyor, epey bekledik.