Önceden yoktu böyle bir şey. Bugün tekrar indirdim ve oyun ekranında bir şey yok ama hudlarda menülerde böyle sorun var, nasıl çözerim? Reddit'te gördüm birkaç konudan ama pek anlamadim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
NVIDIA kullaniyorsan 3D ayarlarini sifirla. Çözünürlüğü de Full'e duzeliyor. 3D ayarlarda bazi şeyler bozuyor. Ben o sekil çözdüm.
DX12 bazen böyle problemler yaratabiliyor, güncelleyecek bir durum yok. DX11 ile daha stabil çalışıyor demek ki oyun.
Tamamdır teşekkürler dediğim gibi o çim içinde bilgin varsa bakar misin?
Link atabilir misin?Tamamdır teşekkürler dediğim gibi o çim içinde bilgin varsa bakar misin?
Çimlerde bozulma, renk solma sorunu
Oyunlarda çimler gibi şeylerde solmalar ve garip bozulmalar oluyor. Ekran kartından olduğunu dusunuyordum fakat 3060 Ti aldım, onda da aynı durum, ne ayarı yapmam lazım? Çok göz yoruyor. Rahatsiz edici. Rengin mor gibi gozuktugune bakmayın, idarelik bir ekrandayim, onu çekerken böyle oluyor...
emir kaya
Üyecik
DX12 bazen böyle problemler yaratabiliyor, güncelleyecek bir durum yok. DX11 ile daha stabil çalışıyor demek ki oyun.
Aynı sorunu bende alıyorum nasıl düzeltebilirim?
NVIDIA kullaniyorsan 3D ayarlarini sifirla. Çözünürlüğü de Full'e duzeliyor. 3D ayarlarda bazi şeyler bozuyor. Ben o sekil çözdüm.
emir kaya
Üyecik
teşekkürlerNVIDIA kullaniyorsan 3D ayarlarini sifirla. Çözünürlüğü de Full'e duzeliyor. 3D ayarlarda bazi şeyler bozuyor. Ben o sekil çözdüm.
Bir de Discord'u kapa arkadan ve DX11 ede geçir.
emir kaya
Üyecik
abi düzelmedi bide oyun açılırken ekran büyümeye başladıNVIDIA kullaniyorsan 3D ayarlarini sifirla. Çözünürlüğü de Full'e duzeliyor. 3D ayarlarda bazi şeyler bozuyor. Ben o sekil çözdüm.
abi dx11 e nası geçirebilirim
Son düzenleme:
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-