Hafta da 1 gün izin 6 gün çalışılıyor yani ama artım çok yakın yani eve dibi AVM bir de. Genellikle AVM de zaten 6 gün çalışılıyor diye biliyorum. Zaten para yapmaya bakacağım ya evde oturuyorum hep 7/24 bilgisayar oynuyorum en azından cebime para girer diye düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz bilemem. Yorulacağım tabii hiçbir iş yorulmadan yapılmaz, yorulmadan para kazanılmaz orası ayrı tabii.
Yani evet 6 gün çalışıyorum hafta da 1 gün için 1.30 saat molam var ama dediğim gibi eve çok yakın sigortalı bir de AVM kurumsal firma olunca insan okey diyor. Yani eve yakın olmasından dolayı bir de maaş 23.000 yemekler de işte oradan 1.30 mola bence gayet iyi yakın olmasından dolayı.
Edit: Para yapmak için giriyorum zaten 1-2 sene çalışsam yeter diye düşünmekteyim, tabii bir sıkıntı olmazsa bu kadar yakınlıkta eve iş bulmam da zor.
Bu arada Garson/Komi diye alıyorlardı komi mi aldılar bilmiyorum ama iksinin zorluğu da aynıdır diye düşünmekteyim.
Komi olarak aldılar galiba pek emin değilim. Bence gene iyi ya, siz ne düşünürsünüz bilemem.
Edit: Bugün tekrardan soracağım komi mi garson mu diye.