Arkadaşlar selam, bayağıdır düşünüyorum yani konuşkan birisiyim, öz güvenliyim, güler yüzlüyüm, garsonluğa giriş yaptım Baydöner'de. Hem evime 2 km uzaklıkta AVM hem de çok yakın. 9 saat çalışıyorum, öğlen 1 akşam 10, sabah vardiyasında da çalışırsam sabah 9 akşam 7. Önerileriniz nelerdir? Yapan varsa şimdiden söylerse sevinirim. Garsonluk falan yapılmaz diyen insanlar illaki olacaktır. Evime çok yakın, 2 km ve yol masrafım çok olmayacak. Tek otobüs ile 15 dakkikada AVM de olabiliyorum. 23.000 TL + yemek Baydöner'de. Teşekkürler şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Is buldun mu calışacaksın cebinde para olacak. Ne kadar zorluk ceksende ne yapalim bu ulke bu halde. Elden bir şey gelmiyor yapacak bir şey yok. Bundan dolayi calismakta fayda var ne kadar insani sartlarda olmasa da mecburuz.
- Makaleler
- 4
Gidiş ve gelişiniz hesaba katılınca 9 saat bence gayet kabul edilebilir. Gün içinde 6-7 saat kendinize ayırabileceğiniz vakit oluyor. Bu sürede başka bir hobi yürütebilir veya kendinizi geliştirebilirsiniz. Kaç gün çalıştığınız da önemli, 6 gün çalışmanız bekleniyorsa bence ömrünüzü yersiniz 5 günse bence kafi.
Gidiş ve gelişiniz hesaba katılınca 9 saat bence gayet kabul edilebilir. Gün içinde 6-7 saat kendinize ayırabileceğiniz vakit oluyor. Bu sürede başka bir hobi yürütebilir veya kendinizi geliştirebilirsiniz. Kaç gün çalıştığınız da önemli, 6 gün çalışmanız bekleniyorsa bence ömrünüzü yersiniz 5 günse bence kafi.
Hafta da 1 gün izin 6 gün çalışılıyor yani ama artım çok yakın yani eve dibi AVM bir de. Genellikle AVM de zaten 6 gün çalışılıyor diye biliyorum. Zaten para yapmaya bakacağım ya evde oturuyorum hep 7/24 bilgisayar oynuyorum en azından cebime para girer diye düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz bilemem. Yorulacağım tabii hiçbir iş yorulmadan yapılmaz, yorulmadan para kazanılmaz orası ayrı tabii.
Is buldun mu calışacaksın cebinde para olacak. Ne kadar zorluk ceksende ne yapalim bu ulke bu halde. Elden bir şey gelmiyor yapacak bir şey yok. Bundan dolayi calismakta fayda var ne kadar insani sartlarda olmasa da mecburuz.
Yani evet 6 gün çalışıyorum hafta da 1 gün için 1.30 saat molam var ama dediğim gibi eve çok yakın sigortalı bir de AVM kurumsal firma olunca insan okey diyor. Yani eve yakın olmasından dolayı bir de maaş 23.000 yemekler de işte oradan 1.30 mola bence gayet iyi yakın olmasından dolayı.
Edit: Para yapmak için giriyorum zaten 1-2 sene çalışsam yeter diye düşünmekteyim, tabii bir sıkıntı olmazsa bu kadar yakınlıkta eve iş bulmam da zor.
Bu arada Garson/Komi diye alıyorlardı komi mi aldılar bilmiyorum ama iksinin zorluğu da aynıdır diye düşünmekteyim.Gidiş ve gelişiniz hesaba katılınca 9 saat bence gayet kabul edilebilir. Gün içinde 6-7 saat kendinize ayırabileceğiniz vakit oluyor. Bu sürede başka bir hobi yürütebilir veya kendinizi geliştirebilirsiniz. Kaç gün çalıştığınız da önemli, 6 gün çalışmanız bekleniyorsa bence ömrünüzü yersiniz 5 günse bence kafi.
Komi olarak aldılar galiba pek emin değilim. Bence gene iyi ya, siz ne düşünürsünüz bilemem.
Edit: Bugün tekrardan soracağım komi mi garson mu diye.
- Makaleler
- 4
1 gün tatil yeterli gelmeyecektir, maaş güzel olsa hadi masa başı iş olsa olurdu da hem ayakta yorulup hem de üstüne dinlenemeyecekseniz çok zor olur. Kendi açımdan kırmızı çizgim haftada iki gün tatil olurdu. Bir de yaz geliyor, sıcakta iyice çekilmez olur. Çalışmak var-çalışmak var. Bu arada başka iş bakının derim, en az haftada 2 gün tatili olsun düzenli. Sigortanızı E-devlet üzerinden mutlaka kontrol edin düzenli olarak.Yani evet 6 gün çalışıyorum haftada 1 gün için 1.30 saat molam var ama dediğim gibi eve çok yakın sigortalı bir de AVM kurumsal firma olunca insan tamam diyor. Yani eve yakın olmasından dolayı bir de maaş 23.000 yemekler de işte oradan 1.30 mola bence gayet iyi yakın olmasından dolayı.
1 gün tatil yeterli gelmeyecektir, maaş güzel olsa hadi masa başı iş olsa olurdu da hem ayakta yorulup hem de üstüne dinlenemeyecekseniz çok zor olur. Kendi açımdan kırmızı çizgim haftada iki gün tatil olurdu. Bir de yaz geliyor, sıcakta iyice çekilmez olur.
AVM de klima açıyorlar yazın, onu biliyorum bizim burada yazın Full klimaları fulluyorlardı o AVM de.
1 gün tatil yeterli gelmeyecektir, maaş güzel olsa hadi masa başı iş olsa olurdu da hem ayakta yorulup hem de üstüne dinlenemeyecekseniz çok zor olur. Kendi açımdan kırmızı çizgim haftada iki gün tatil olurdu. Bir de yaz geliyor, sıcakta iyice çekilmez olur.
Yani hocam yapabileceğim bir şey yok komilik ya da garsonluk ikisinden biri %100 olacağım. Para kazanmamaktan 7/24 bilgisayar başından oturmaktan iyidir biraz para yaparım hem tecrübe de kazanmış olurum 19'a girdim boş oturmaktan iyidir ya?
En iyisini yapmissin boyle devam. Basarilarinin devamini dilerim. Tebrikler ayrica.Hafta da 1 gün izin 6 gün çalışılıyor yani ama artım çok yakın yani eve dibi AVM bir de. Genellikle AVM de zaten 6 gün çalışılıyor diye biliyorum. Zaten para yapmaya bakacağım ya evde oturuyorum hep 7/24 bilgisayar oynuyorum en azından cebime para girer diye düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz bilemem. Yorulacağım tabii hiçbir iş yorulmadan yapılmaz, yorulmadan para kazanılmaz orası ayrı tabii.
Yani evet 6 gün çalışıyorum hafta da 1 gün için 1.30 saat molam var ama dediğim gibi eve çok yakın sigortalı bir de AVM kurumsal firma olunca insan okey diyor. Yani eve yakın olmasından dolayı bir de maaş 23.000 yemekler de işte oradan 1.30 mola bence gayet iyi yakın olmasından dolayı.
Edit: Para yapmak için giriyorum zaten 1-2 sene çalışsam yeter diye düşünmekteyim, tabii bir sıkıntı olmazsa bu kadar yakınlıkta eve iş bulmam da zor.
Bu arada Garson/Komi diye alıyorlardı komi mi aldılar bilmiyorum ama iksinin zorluğu da aynıdır diye düşünmekteyim.
Komi olarak aldılar galiba pek emin değilim. Bence gene iyi ya, siz ne düşünürsünüz bilemem.
Edit: Bugün tekrardan soracağım komi mi garson mu diye.
- Makaleler
- 4
Sizinkisi bayağı amelelik oluyor. Ayakta olunan bir iş için 1 gün tatil gerçekten çok az, emin olun yetmeyecek ve boş oturmak özellikle de geçim derdiniz yoksa daha mantıklı seçenek. Şu anda tabii ki çalışabilirsiniz, ancak insanlarla yüzleşeceğiniz için çok sabır gerektirecek. Bu anlamda sizi çok geliştirir. Yine de en azından iki gün tatili olan bir iş bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, sigortanızın da kontrolünü yapmayı unutmayın.Yani hocam yapabileceğim bir şey yok komilik ya da garsonluk ikisinden biri %100 olacağım. Para kazanmamaktan 7/24 bilgisayar başından oturmaktan iyidir biraz para yaparım hem tecrübe de kazanmış olurum 19'a girdim boş oturmaktan iyidir ya?
Almıyorlar lise mezunu olmadığım için hocam. El de bu var bilginiz olsun. Gene de teşekkürler.Sizinkisi bayağı amelelik oluyor. Ayakta olunan bir iş için 1 gün tatil gerçekten çok az, kendi emeğinizi verdiğiniz para da bayağı komik. Şu anda tabii ki çalışabilirsiniz, ancak insanlarla yüzleşeceğiniz için çok sabır gerektirecek. Bu anlamda sizi çok geliştirir. Yine de en azından iki gün tatili olan bir iş bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, sigortanızın da kontrolünü yapmayı unutmayın.
Sizinkisi bayağı amelelik oluyor. Ayakta olunan bir iş için 1 gün tatil gerçekten çok az, kendi emeğinizi verdiğiniz para da bayağı komik. Şu anda tabii ki çalışabilirsiniz, ancak insanlarla yüzleşeceğiniz için çok sabır gerektirecek. Bu anlamda sizi çok geliştirir. Yine de en azından iki gün tatili olan bir iş bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, sigortanızın da kontrolünü yapmayı unutmayın.
O sabır konusun da benlik sıkıntı yok daha önce kılıfcılık yaptım sabrım iyidir, güler yüzlüyüm zaten az çok etrafımın tecrübesi ile biliyorum.
Geçim derdi var işte hocam yoksa ben de daha iyi bir iş isterim.Sizinkisi bayağı amelelik oluyor. Ayakta olunan bir iş için 1 gün tatil gerçekten çok az, emin olun yetmeyecek ve boş oturmak özellikle de geçim derdiniz yoksa daha mantıklı seçenek. Şu anda tabii ki çalışabilirsiniz, ancak insanlarla yüzleşeceğiniz için çok sabır gerektirecek. Bu anlamda sizi çok geliştirir. Yine de en azından iki gün tatili olan bir iş bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, sigortanızın da kontrolünü yapmayı unutmayın.
Bu ulke sartlarinda memurluk haric amelelik yapilmayan bir meslek yok. Her yerde amelesin isine gelmiyorsa git diyorlar. Gercekten cok uzak aciklamalarin. Ulkenin durumu malum bir bulgaristan degiliz calisma sartlarimiz insani degerlerde olsun.Sizinkisi bayağı amelelik oluyor. Ayakta olunan bir iş için 1 gün tatil gerçekten çok az, emin olun yetmeyecek ve boş oturmak özellikle de geçim derdiniz yoksa daha mantıklı seçenek. Şu anda tabii ki çalışabilirsiniz, ancak insanlarla yüzleşeceğiniz için çok sabır gerektirecek. Bu anlamda sizi çok geliştirir. Yine de en azından iki gün tatili olan bir iş bakmanızı şiddetle tavsiye ederim, sigortanızın da kontrolünü yapmayı unutmayın.