Almıyorlar lise mezunu olmadığım için hocam. El de bu var bilginiz olsun. Gene de teşekkürler.
Hayırlı olsun o zaman ne diyeyim. Her zaman yerinize birinin konabileceğini unutmayın. Sigortanızın ve maaşınızın tam yattığından emin olun, kurumsal firma diye alacaklarınızın 100% garantisi yok. Baydöner Franchise modeli ile çalışıyor ki bu da sizin deneyiminizin şubeden şubeye patronunuzun insiyatifinde olduğunu gösteriyor. Haklarınızın geç yatırılmasına müsaade etmeyin, şayet öyle bir durum oluyorsa emeğinizi daha uzun süre kaptırmayın. Günün sonunda dünyadaki tek kişi sizsiniz ve sizin için değerli olan gene sizsiniz. Kendinize değer verin ve başkalarının size değer biçmesine, emeğinizi çalmasına izin vermeyin. Hayatta her daim mutlu olmanız dileği ile.

Bu ulke sartlarinda memurluk haric amelelik yapilmayan bir meslek yok. Her yerde amelesin isine gelmiyorsa git diyorlar. Gercekten cok uzak aciklamalarin. Ulkenin durumu malum bir bulgaristan degiliz calisma sartlarimiz insani degerlerde olsun.
Buna da şükür hocam, aile okul da sıkıntı çıkardı ortaokul mezunu oldum açıktan okuyorum ekstra olarak bu işi buldum evime 2km büyük otobüs ile 15dk git gel ücreti sıkıntı yaşamam 1.30 saat de molam var 1.30 saat otururum 9 saat çalışıyorum yani buna da şükür derim. ha komilik ha garsonluk ne yapayım. Cebime para girecek en azından.

Hayırlı olsun o zaman ne diyeyim. Her zaman yerinize birinin konabileceğini unutmayın. Sigortanızın ve maaşınızın tam yattığından emin olun, kurumsal firma diye alacaklarınızın 100% garantisi yok. Baydöner franchise modeli ile çalışıyor ki bu da sizin deneyiminizin şubeden şubeye patronunuzun inisiyatifinde olduğunu gösteriyor. Haklarınızın geç yatırılmasına müsaade etmeyin, şayet öyle bir durum oluyorsa emeğinizi daha uzun süre kaptırmayın. Günün sonunda dünyadaki tek kişi sizsiniz ve sizin için değerli olan gene sizsiniz. Kendinize değer verin ve başkalarının size değer biçmesine, emeğinizi çalmasına izin vermeyin. Hayatta her daim mutlu olmanız dileği ile.

Zaten işe girmeden konuştum maaşım gecikmesiz yatıyor değil mi dedim, ayın 5'inden 5'ine direk banka hesabınıza yatıyor dediler. 1 gün bile gecikirse paramı alır istifamı ederim başta ne konuşuluyorsa odur. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bu ulke sartlarinda memurluk haric amelelik yapilmayan bir meslek yok. Her yerde amelesin isine gelmiyorsa git diyorlar. Gercekten cok uzak aciklamalarin. Ulkenin durumu malum bir bulgaristan degiliz calisma sartlarimiz insani degerlerde olsun.
Var, var. Özellikle doğrudan gelir ihtiyacınız yoksa dibin dibinde çalışma şartlarının bulunmadığı meslekleri de bulabilirsiniz.
Buna da şükür hocam, aile okul da sıkıntı çıkardı ortaokul mezunu oldum açıktan okuyorum ekstra olarak bu işi buldum evime 2km büyük otobüs ile 15dk git gel ücreti sıkıntı yaşamam 1.30 saat de molam var 1.30 saat otururum 9 saat çalışıyorum yani buna da şükür derim. ha komilik ha garsonluk ne yapayım. Cebime para girecek en azından. Zaten işe girmeden konuştum maaşım gecikmesiz yatıyor değil mi dedim, ayın 5'inden 5'ine direk banka hesabınıza yatıyor dediler. 1 gün bile gecikirse paramı alır istifamı ederim başta ne konuşuluyorsa odur. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Şükredin diyerek insanları fakirleştirdiler, şükredip isyan edeceğiniz çizgiyi iyi belirlemeniz lazım. Şartları kendi özelinizde uygun bulmuşsunuz zaten, tabii benim için pek uygun gelmese de siz memnunsanız sorun yok. Karşılıklı sözlerin tutulmasına özen gösterin, yukarıda da bahsettiğim gibi hakkınızın yenmesine izin vermeyin. Bunun haricinde tecrübe edeceksiniz zaten.

Var, var. Özellikle doğrudan gelir ihtiyacınız yoksa dibin dibinde çalışma şartlarının bulunmadığı meslekleri de bulabilirsiniz.

Şükredin diyerek insanları fakirleştirdiler, şükredip isyan edeceğiniz çizgiyi iyi belirlemeniz lazım. Şartları kendi özelinizde uygun bulmuşsunuz zaten, tabii benim için pek uygun gelmese de siz memnunsanız sorun yok. Karşılıklı sözlerin tutulmasına özen gösterin, yukarıda da bahsettiğim gibi hakkınızın yenmesine izin vermeyin. Bunun haricinde tecrübe edeceksiniz zaten.
Her şehirde yok maalesef. O dedigin işler içinde zaten mesela örnek olarak Gebze taraflarinda çok fabrika var fakat bu seferde maaşin kadar ev kirasi oduyorsun.

Ankara'dayım orta okul mezunu olunca da sıkıntı çıkartıyor çoğu yer burası kabul etti.
Orada askerligimi yaptim 2020-2021 yilinda. Is gercekten zor orada. Ben orada kalacaktim is bulamadigim icin kalmadim. Memur şehri. Ben hayret ediyorum orada nasil insanlar iş buluyor diye gercekten zor. Kiralarda asiri pahali.

Orada askerligimi yaptim 2020-2021 yilinda. Is gercekten zor orada. Ben orada kalacaktim is bulamadigim icin kalmadim. Memur şehri. Ben hayret ediyorum orada nasil insanlar iş buluyor diye gercekten zor. Kiralarda asiri pahali.
Komilikmış, yarın da iş başı yapıyorum başlıyorum hayırlısı bakalım.

Komilikmış, yarın da iş başı yapıyorum başlıyorum hayırlısı bakalım.
Çok yoğun değildi hocam dükkan hafta sonları yoğun oluyormuş tek zoruluğu 9 saat ayakta duruyorum, yani korkulacak bir şey yokmuş ben ufak heyecandan dolayı bir tık tırsıyordum, gayet de iyi geçti sadece bacaklarım çok ağrıyor o da 7/24 evde bilgisayar başındayım diye herhalde yıllar sonra böyle bir iş yaptım. Alışırım diye düşünümüyorum.

Son düzenleme: