Bayram paralarınızla neler aldınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wartz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 668
  • Etiketler Etiketler
    bayram neler
Steam'de harcadım. İçim acıdı biraz ama Cyberpunk, CoD MW ve ETS 2 aldım. Galiba Call of Duty'yi iade edeceğim.

Call of Duty'i neden iade edecektiniz hocam? Ben hikaye modunu korsan olarak bitirmiştim ama şimdi indirimde olduğundan online modu için almayı düşünüyorum alınır mı sizce?

Windows Vista Starter 32 bit DVD kutusuyla birlikte. Bir de OEM Windows XP Professional CD'si kitapçığıyla birlikte.

Hiçbir şey almadım, yetersiz çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı bir harçlık birikti, Steam'de harcarım diyordum da vazgeçtim. Kask kamerası almayı düşünüyorum. Aslında bununla alakalı öneri konusu da açacağım sanırım, ne alsam falan, hiçbir fikrim yok ne alacağımdan.

Call of Duty'i neden iade edecektiniz hocam? Ben hikaye modunu korsan olarak bitirmiştim ama şimdi indirimde olduğundan online modu için almayı düşünüyorum alınır mı sizce?
Boyutu çok fazla geldi hocam ama iade etmedim. Cyberpunk'ı iade ettim Epic Games'ten almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…