9 995 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 2 Beğeniler 3.618 4 Haziran 2024 #11 mr.esat dedi: Sınav bitsin inşallah bana her gün bayram. Genişletmek için tıkla... İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal. Theafricanus dedi: Tatilleri memurlar yapıyor. İşçiler yine... Genişletmek için tıkla... Bak bunu bilmiyordum bu tatile işçiler içinde geçerli değil mi? Büyük haksızlık.
mr.esat dedi: Sınav bitsin inşallah bana her gün bayram. Genişletmek için tıkla... İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal. Theafricanus dedi: Tatilleri memurlar yapıyor. İşçiler yine... Genişletmek için tıkla... Bak bunu bilmiyordum bu tatile işçiler içinde geçerli değil mi? Büyük haksızlık.
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 4 Haziran 2024 #12 995 dedi: İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal. Bak bunu bilmiyordum bu tatile işçiler içinde geçerli değil mi? Büyük haksızlık. Genişletmek için tıkla... Günlükçüler için tatil falan yok.
995 dedi: İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal. Bak bunu bilmiyordum bu tatile işçiler içinde geçerli değil mi? Büyük haksızlık. Genişletmek için tıkla... Günlükçüler için tatil falan yok.
6 6873 Becerikli Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 418 Beğeniler 423 4 Haziran 2024 #13 995 dedi: İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal. Bak bunu bilmiyordum bu tatile işçiler içinde geçerli değil mi? Büyük haksızlık. Genişletmek için tıkla... Bayram tatillerinde bile iscilere 2 veya 3 gunden fazla tatil veren cok az.
995 dedi: İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal. Bak bunu bilmiyordum bu tatile işçiler içinde geçerli değil mi? Büyük haksızlık. Genişletmek için tıkla... Bayram tatillerinde bile iscilere 2 veya 3 gunden fazla tatil veren cok az.
9 995 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 2 Beğeniler 3.618 4 Haziran 2024 #14 6873 dedi: Bayram tatillerinde bile iscilere 2 veya 3 gunden fazla tatil veren cok az. Genişletmek için tıkla... Memurlar yararlanırken neden işçiler yararlanamıyor hocam? Haksızlık değil mi?
6873 dedi: Bayram tatillerinde bile iscilere 2 veya 3 gunden fazla tatil veren cok az. Genişletmek için tıkla... Memurlar yararlanırken neden işçiler yararlanamıyor hocam? Haksızlık değil mi?
1 1135 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 1 Beğeniler 456 4 Haziran 2024 #15 995 dedi: Memurlar yararlanırken neden işçiler yararlanamıyor hocam? Haksızlık değil mi? Genişletmek için tıkla... Haksızlık hocam da ne zaman adalet oldu ki bu ülke de ? Önce bunu yargılamak lazım.
995 dedi: Memurlar yararlanırken neden işçiler yararlanamıyor hocam? Haksızlık değil mi? Genişletmek için tıkla... Haksızlık hocam da ne zaman adalet oldu ki bu ülke de ? Önce bunu yargılamak lazım.
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 5 Haziran 2024 #16 Çirkin kiral ölsün o zaman en büyük bayramı ben ediceğim.
U Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.938 Çözümler 2 Beğeniler 1.367 Yer Adana 8 Haziran 2024 #17 Zaten okulum erken bitti, çok bir fark olmadı, üzüldüğüm tek şey annem babam kardeşim evde olacak tatil olduğu için, ailemi sevmediğim için değil ama evde tek iken daha huzurlu oluyorum.
Zaten okulum erken bitti, çok bir fark olmadı, üzüldüğüm tek şey annem babam kardeşim evde olacak tatil olduğu için, ailemi sevmediğim için değil ama evde tek iken daha huzurlu oluyorum.