İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal.
Bak bunu bilmiyordum bu tatile işçiler içinde geçerli değil mi? Büyük haksızlık.
İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal.
Bak bunu bilmiyordum bu tatile işçiler içinde geçerli değil mi? Büyük haksızlık.
Günlükçüler için tatil falan yok.İnşallah hayal ettiğini edersin sayın esat hocam. Fakat Türkiye'de ne kadar hayal ettiğin gerçekleşir %0.01 ihtimal.
Memurlar yararlanırken neden işçiler yararlanamıyor hocam? Haksızlık değil mi?Bayram tatillerinde bile iscilere 2 veya 3 gunden fazla tatil veren cok az.
Haksızlık hocam da ne zaman adalet oldu ki bu ülke de ?Memurlar yararlanırken neden işçiler yararlanamıyor hocam? Haksızlık değil mi?