• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Bayram tatilini Maldivler'de geçiren AKP'li Hüseyin Filiz miting kira pahalılığından yakınan vatandaşı susturdu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 686
  • Etiketler Etiketler
    akp bayram

995

Uzman
Size bugün 2 haber sunacağım haberlerin hepsi birbiri ile bağlantılı olduğu için ayrı konular açıp konu kirliliği yapmamaya özen gösterdim hocalarım. Ayrıca yorumlarınız çok hoşuma gidiyor ve bolca kalp ve beğeni atıyorum bilginiz olsun.

Ak Parti'nin halktan parsec parsec kopuşunun vitrini diyorum ben artık bunlara...

İfadeler: 995
İki solcu genç görse odunla dalacak insanları bu çevrelerde görmek benim çok komiğime gidiyor.

Yeğenini severim, efendi ve mütevazi bir adamdır. Amcaları araya karışmış.

Son düzenleme:
İki solcu genç görse odunla dalacak insanları bu çevrelerde görmek benim çok komiğime gidiyor.
Bu tarz insanlar solcu sağcı değil. Benci (benmerkezci). Anca keyfine göre hareket ederler. Ülkemiz partizanlık bu seviyede.

Bu tarz insanlar solcu sağcı değil. Benci (benmerkezci). Anca keyfine göre hareket ederler. Ülkemiz partizanlık bu seviyede.
Farkındayım, sadece komik.

Memlekette siyasi ve dünyevi görüşünü doğru gösteren bir parti YRP biri de Hüda Par olmasa parıl parıl parlayacak bu vatan. Nasipsiziz.

Bir arkadaş senin Halk TV v2 olduğunu söylemişti. Başta yadırgadım ama galiba haklı. Haber paylaşıyorsun eyvallah ama hep taraflı. Kusura bakma ama böyle.
Çok haklısınız solcu olduğum için genel'de solcu haberleri takip ederim. Fakat genel'de popüler olmuş ve ilgi çekmiş haberleri paylaşırım bu'da onlardan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…