Çok haklısınız solcu olduğum için genelde solcu haberleri takip ederim. Fakat genelde popüler olmuş ve ilgi çekmiş haberleri paylaşırım bu da onlardan biri.
Sol görüşlü ve az çok tarafsız bir Twitter sayfası için Soldan Bakış iyi bir tercih olabilir, ona bir göz atın derim. Zira Solcu Gazete pek solcu değil.
Sol görüşlü ve az çok tarafsız bir Twitter sayfası için Soldan Bakış iyi bir tercih olabilir, ona bir göz atın derim. Zira Solcu Gazete pek solcu değil.
Ne kadar solcu taraflı haberler Olsa'da muhakkak başka tarafsız haber kaynakları var mı bakalım. Eğer tarafsız haber kaynakları'da paylaşıyorsa paylaşırım taraflı olmaması için Bunu'da belirtiyim hocam.
En zengin %10'un elinden bu kadar parayı almazsak herhangi bir hükümet değişimi kısa vadede çözüm olmayacak. Bu haberin görüntülerindeki aktörler herhangi bir CHP'li vekil de olabilir ileride, iktidar olduklarında.
Asıl mesele budur. Zenginin fazla zengin, fakirin fazla fakir olduğu bir Türkiye'deyiz.
Bir arkadaş senin Halk TV V2 olduğunu söylemişti. Başta yadırgadım ama galiba haklı. Haber paylaşıyorsun eyvallah ama hep taraflı. Kusura bakma ama böyle.
@Nefs İlmi Zaten hocalarım Konu'da bir sürü kaynak mevcut bazıları tarafsız haber Siteleri'dir. Boşa tartışıyoruz burada solcu sağcı yok tarafsız haber var Konu'daki tarafsız paylaşılmış haber kaynaklarına'da bakabilirsiniz. Ben Genel'de birçok Konu'da söyledim bunu popüler olmuş ve millet tarafından ilgi çekmiş haberleri paylaşıyorum. Bundan sonra daha çok tarafsız haber kaynakları eklerim konuma tartışmaya gerek yok.
Bu ülkenin sağcısı ayrı mantıksız solcusu ayrı mantıksız. Mantıklarıyla değil içgüdüleriyle hareket ediyorlar. Siyasetçilerde bu açığı gayet iyi kullanıyorlar.