seeraddar

Yetkin
Klavyemin kablosu bozulmuştu. Ben de burada konu açıp Baseus marka 1 kablo aldım. Kabloyu taktım, yine aynı sorun oldu. Kabloyu çok hafif oynatınca klavye yine çalışmaz hâle geliyordu. Klavyenin çalışması için kabloyu zorlamam gerekiyordu.

Aynı gün tekrar gidip 101'den, orada satılan o dandik kablolardan aldım. Yine aynı sorun yaşandı. Bunun üzerine klavyenin soket girişinden kaynaklandığını düşündüm ve servise gönderdim. Az önce servis mesaj attı: "Kablo arızalıymış, kabloyu değiştirdik." dediler. Ben zaten iki farklı kablo denemiştim.

Sorum şu: Klavyelerin kendine özel kablosu mu olur?

Klavye Havit KB884L.

Type-C girişte bir ayrım olacağını pek sanmıyorum, yalnızca özel bir kablo gerekse ayrılabilir modüle sahip bir klavye yapmazlar zaten diye düşünüyorum. Muhtemelen giriş arızalıydı ancak servis, ürünlerine toz kondurmamak amacıyla size öyle demiştir. Baseus marka kablo ile denediniz mi, servise hangi kabloyu gönderdiniz?

Type-C girişte bir ayrım olacağını pek sanmıyorum, yalnızca özel bir kablo gerekse ayrılabilir modüle sahip bir klavye yapmazlar zaten diye düşünüyorum. Muhtemelen giriş arızalıydı ancak servis, ürünlerine toz kondurmamak amacıyla size öyle demiştir. Baseus marka kablo ile denediniz mi, servise hangi kabloyu gönderdiniz?
Baseus kablo ile denedim. Kendi kablosu ile gönderdim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250630_182256_Chrome.webp
    Screenshot_20250630_182256_Chrome.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 50
@seeraddar
İlginç hocam, tekrardan servise göndermeyi, müşteri hizmetleri ile konuşmayı veya sorun çözülmez ise THH'ne başvurmayı deneyin derim. Gerekirse iade edin veya değişim isteyin.

Müşteri hizmetleriyle konuştum. Sorunun videosunu onlara göndereceğim. Eğer buna rağmen çözüm sunamazlarsa, hakem heyetine şikayet etmekten başka çarem kalmıyor.