Örneğin; din ve siyaset konusunda ülkemizde o kadar kutuplaşmış, o kadar koyu fikirler var ki kimseye bir şey anlatamazsınız. O yüzden kendinizi yormayın.
Türkiye'de kimse karşıyla bilgi edinmek için tartışmıyor. Herkes kendisinin misyonerliğini yapıyor. Bundan zevk alıyoruz. Ondan kaynaklı çok kafaya takmamak gerek. Zevk almıyorsan zaten tartışmayı sevemezsin Türkiye'de.

Tartışma olsun olmasına fakat pasif agresif hakaretlerle dolu, agresifliklerle dolu bir tartışmaya gerek yok. Üstelik bu forum dahil Türkiye içinde herhangi bir forumda siyaset ve din konusunda alevli bir tartışmanın çıkmayacağı yer yok maalesef.

Daha bu forumda bile AMD vs NVIDIA tartışmaları bitmeyip, meyve suyu olmuş kafalarla %50 - %50 olunmuşken; bundan çok daha büyük, sonu olmayan tartışmaların bitmesini nasıl bekliyorsunuz, hayret ediyorum gerçekten.

Din siyaseti geç, Apple fanboyları Samsung öneren adamlara sallıyor. :D

Ben bunu anlamıyorum. Samsung isteyen birisine neden Apple önerirsin ki? Bu forumda yasak sanırım konu sahibi konuyu açıpta kullanıcı ısrarla eğer Apple öneriyorsa bu uyarı sebebi. Kağıt üstünde yazan bilgileri gelmişler forumda öneri yapıyorlar. Sorsan herkes bilgili, herkes profesyonel, herkes uzman olmuş. Çıkmış bir yapay zeka ona soruyorlar onun sorduklarını başkasına aktarıyorlar.

Geçen mesela başıma geldi X bir siteye konu açtım şu işlemciye şu anakarta şu güç kaynağını kaldıracak ekran kartı önerisi diye adamlar nedese beğenirsin "Sistemini sat bence yeni sistem topla" hayır yani zor mu bir ekran kartı önermek? Belki bütçem yok. Sistemim de fena olmamasına rağmen bana böyle dediler 5 6 kişi yani öyle bir kişide değil. Bunlar bilgili arkadaşlarımız işte.

Ben bunu anlamıyorum. Samsung isteyen birisine neden Apple önerirsin ki? Bu forumda yasak sanırım konu sahibi konuyu açıpta kullanıcı ısrarla eğer Apple öneriyorsa bu uyarı sebebi. Kağıt üstünde yazan bilgileri gelmişler forumda öneri yapıyorlar. Sorsan herkes bilgili, herkes profesyonel, herkes uzman olmuş. Çıkmış bir yapay zeka ona soruyorlar onun sorduklarını başkasına aktarıyorlar.

Geçen mesela başıma geldi X bir siteye konu açtım şu işlemciye şu anakarta şu güç kaynağını kaldıracak ekran kartı önerisi diye adamlar nedese beğenirsin "Sistemini sat bence yeni sistem topla" hayır yani zor mu bir ekran kartı önermek? Belki bütçem yok. Sistemim de fena olmamasına rağmen bana böyle dediler 5 6 kişi yani öyle bir kişide değil. Bunlar bilgili arkadaşlarımız işte.
Dün aynı şeyleri yazdım mesajım silindi.