30828

Becerikli
Merhaba. Bu "text meme" ve "shitpost" gibi şeyler beni rahatsız ediyor. Hatta "shitpost" kelimesini kullanırken bile rahatsız oluyorum. Bu normal mi? Hatta beyaz arka plana yazı yazıp bulanıklaştırılan gönderiler vardı, onlar daha rahatsız ediciydi. Ve bunlar hayattan aldığım zevki garip bir şekilde azaltıyor. Bu tarz şeylere gülen insanların psikolojisinin de bozuk olduğunu düşünüyorum. Bu tipler yüzünden çok çektim geçmişte.

Bana göre de sizin bu dedikleriniz, shitpost yapan insanlara göre daha bozuk bir bakış açısı. Her kültür her insana hitap etmeyebilir fakat hayatınızı dahi etkiliyorsa bu artık basit bir hitap olayından ileriye taşınmış. Bu tarz kişilikler tarafından yaşadığınız sorunlar yüzünden de bu koşullanmayı benimsemiş olabilirsiniz. Hayattan zaten az zevk alıyoruz, gerçekten hayatınızı etkiliyorsa en kısa sürede destek alın hocam.

Bana göre de sizin bu dedikleriniz, shitpost yapan insanlara göre daha bozuk bir bakış açısı. Her kültür her insana hitap etmeyebilir fakat hayatınızı dahi etkiliyorsa bu artık basit bir hitap olayından ileriye taşınmış. Bu tarz kişilikler tarafından yaşadığınız sorunlar yüzünden de bu koşullanmayı benimsemiş olabilirsiniz. Hayattan zaten az zevk alıyoruz, gerçekten hayatınızı etkiliyorsa en kısa sürede destek alın hocam.

Olabilir hocam. Bir de hassas bir insanım.

Ve kesin olmasa da bende DEHB olabilir.

Olabilir hocam. Bir de hassas bir insanım.

Ve kesin olmasa da bende dehb olabilir.

Duygusal olarak hassas olmanızın sebebi dehb olabilir; fakat bu konular hakkında burada herhangi bir fikir belirtmemizin pek sağlıklı ve etik olacağını düşünmüyorum. Nasıl bir psikolojik sorun olursa olsun eğer hayatınızı etkiliyorsa, sorun ilerlemeden destek almakta fayda var.

Hangi meme veya shitpostlardan bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Ancak hoşunuza gitmiyorsa bile amaan banane diyip geçmeniz daha mantıklı. Ben şahsen öyle yapıyorum. Hoşlanmadığım bir içerik çıkınca hesabı direkt engelliyorum ve kafaya takmıyorum.