Techolay'de moderatörlerin konu başlıklarını değiştirmesi sizi rahatsız ediyor mu? Bu uygulamayı gerekli mi yoksa gereksiz bir müdahale olarak mı görüyorsunuz? Topluluğun görüşünü merak ediyorum. Teşekkürler, saygılar.
Rahatsız olmayınız efendim, yapılan değişiklikler konu içeriğini daha akıcı bir şekilde anlatabilmek ve biraz da SEO için yapılıyor. Bu böyle olmaz şöyle olmalı dediğiniz bir başlık varsa ilettiğinizde değerlendiriyoruz.

Son açtığınız konuyu merak ettim, bakmak istedim. "RAM kullanımı normal mı?" şeklinde yazmışsınız, biz de bunu "RAM kullanımı normal mi?" olarak değiştirmişiz. Kategori aynı kalmış. Diğer başlıklarda varsa bir kusurumuz lütfen raporla bildirin, ilgilenelim.

Rahatsız olmayınız efendim, yapılan değişiklikler konu içeriğini daha akıcı bir şekilde anlatabilmek ve biraz da SEO için yapılıyor. Bu böyle olmaz şöyle olmalı dediğiniz bir başlık varsa ilettiğinizde değerlendiriyoruz.

Son açtığınız konuyu merak ettim, bakmak istedim. "RAM kullanımı normal mı?" şeklinde yazmışsınız, biz de bunu "RAM kullanımı normal mi?" olarak değiştirmişiz. Kategori aynı kalmış. Diğer başlıklarda varsa bir kusurumuz lütfen raporla bildirin, ilgilenelim.

Ben bir şey demedim ki, yani benim bir şikayetim olmadı. Sanırım beni yanlış anladınız. Forumun görüşünü merak ettiğim için sordum, şahsi bir şikayetim yok. Rahatsız olmuyorum. Teşekkürler, saygılar.

Ben bir şey demedim ki, yani benim bir şikayetim olmadı. Sanırım beni yanlış anladınız. Forumun görüşünü merak ettiğim için sordum, şahsi bir şikayetim yok. Rahatsız olmuyorum. Teşekkürler, saygılar.
Yanlış anladım, affola. Ben direkt "bu düzenlemelerden rahatsız oluyorum, siz ne düşünüyorsunuz?" gibi yorumladım. Sorun yok o halde, hasbihal edelim.

Ben direkt "bu düzenlemelerden rahatsız oluyorum, siz ne düşünüyorsunuz?" gibi yorumladım.
Siz böyle tam olmasa da başka konularda ceza veriyorsunuz. Raporluyorum ve haklı bulunup süre cezası kalkıyor ama ceza kalkmıyor. Yaşadım bunu. Sırf moderatörün yaptığı yanlıştan dolayı.

Siz böyle tam olmasa da başka konularda ceza veriyorsunuz.
Ucu açık oldu biraz. :) Başka konular derken farklı kural ihlallerinden bahsediyorsak eğer belirlenen tabloya göre işlem uygulanıyor.
Raporluyorum ve haklı bulunup süre cezası kalkıyor ama ceza kalkmıyor. Yaşadım bunu. Sırf moderatörün yaptığı yanlıştan dolayı.
Haklı bulundunuz ve süre cezası kalktıysa kuvvetle muhtemel yönetici kontrol etmiştir diye düşünüyorum. Hatta o müdahale edene kadar birden fazla Moderasyon Üyesi raporlamayı görüyor. Atladığımız nüanslar olabilir ya da Moderatör Adayı (göremiyorsunuz) sehven bir işlem yaptıysa erken fark edememiş olabiliriz. Yanlış bir uygulama varsa lütfen raporla bildirin. Çözemediyseniz ve haklı olduğunuzdan emin olduğunuz bir konuda Barış bey sıkılmadan ilgileniyor.

Evet, ucu açık bir yorum. Tek konuda hattında olmuyor bu. O yüzden ucu açık.
Kendisine sevgi ve saygı duyarım. İlgileniyor ama üst mercilere gitmek yerine kısa yoldan olsa güzel olur. Maalesef herkes aynı değil.
Böyle düşünmeyin lütfen. Moderasyon Ekibi de herkes gibi forum kullanıcıları. Samimiyetimize inanmanızı istiyorum. Diğer kullanıcıları küstürmeye ya da domine etmeye çalışan bir ekip yok. Yapılan tüm işlemlerin ince elenip sık dokunduğunu belirtmek isterim. Bu konuda oldukça hassas davranılıyor.

Böyle düşünmeyin lütfen. Moderasyon Ekibi de herkes gibi forum kullanıcıları. Samimiyetimize inanmanızı istiyorum. Diğer kullanıcıları küstürmeye ya da domine etmeye çalışan bir ekip yok. Yapılan tüm işlemlerin ince elenip sık dokunduğunu belirtmek isterim. Bu konuda oldukça hassas davranılıyor.
Görüş açım değişti, teşekkür ederim. Samimiyet konusunda bir sıkıntım olmaz. Buraya gelip vakit harcıyorsam bilin ki; bu ortamı seviyorum.

Techolay'de moderatörlerin konu başlıklarını değiştirmesi sizi rahatsız ediyor mu? Bu uygulamayı gerekli mi yoksa gereksiz bir müdahale olarak mı görüyorsunuz? Topluluğun görüşünü merak ediyorum. Teşekkürler, saygılar.
Hayır etmiyor çünkü gerekli. Benim değiştirdiğim konu başlığını bile değiştiriyor keratalar. Özellikle bu genç adam @BerkayZ87

Gerekli bir şey, çünkü herkes doğru konu açamıyor.

Ama bu demek değil ki bazı moderatörler bu konuyu düzgün yapıyor, hayır. Bazen gereksiz düzenlemeler, yanlış düzenlemeler oluyor ama rapor bildirince geri alıyorlar.