Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Çünkü oyun muhtemelen odak kaybında FPS'yi düşük seviyeye düşürüyor veya duraklatıyor. Sıcaklığın düşmesi çok normal. Kaynak kullanımı düşük FPS limiti esnasında azalır.
Aynı durumu CS2, Valorant için de yaşayabilirsiniz.
Aynı durumu CS2, Valorant için de yaşayabilirsiniz.
Arlecchino
Başarılı
Şu anda Spider-Man Remastered oynuyorum ve Alt Tab yapınca ne kadar güzel sıcaklıklar düşüyor. Bu birkaç oyunda da oluyor. Keşke tüm oyunlarda olsa.
FPS de düştüğü için düşüyor yani GPU ve CPU'yu limitlersen aynı şeyi elde edersin.
Alt Tab yapınca sistem kaynaklarını oyundan masaüstüne doğru çekiyor ve bu yüzden sıcaklık düşüyor ama oyuna devam ettiğinde her şeyin eskisi gibi olması gerek değil mi?
Bazı oyunlarda olmuyor maalesef sıcaklıklar oyundaki gibi oluyor
- Makaleler
- 14
Her oyunda değil. Oyunun penceresi aktif değil iken kaynak kullanımını limitleme durumunu yine oyunun kendisi yapıyor.Alt Tab yapınca sistem kaynaklarını oyundan masaüstüne doğru çekiyor ve bu yüzden sıcaklık düşüyor ama oyuna devam ettiğinde her şeyin eskisi gibi olması gerek değil mi?
Her oyunda değil. Oyunun penceresi aktif değil iken kaynak kullanımını limitleme durumunu yine oyunun kendisi yapıyor.
Doğrudur bu yüzden oyunu kapamadan internette gezinip YouTube'da video izleyemiyorum
emre259
Uzman
Rdr 2'deki ayarlarda odak kaybında oyunu duraklat seçeneği buna örnek verilebilir o zaman.Her oyunda değil. Oyunun penceresi aktif değil iken kaynak kullanımını limitleme durumunu yine oyunun kendisi yapıyor.
- Makaleler
- 14
Evet. Tam olarak bu ayar.Rdr 2'deki ayarlarda odak kaybında oyunu duraklat seçeneği buna örnek verilebilir o zaman.
vada
Uzman
Şu anda Spider-Man Remastered oynuyorum ve Alt Tab yapınca ne kadar güzel sıcaklıklar düşüyor. Bu birkaç oyunda da oluyor. Keşke tüm oyunlarda olsa.
Bu ayarı en düşüğe getirerek diğer oyunlarda da sıcaklık düşürebilirsin diye düşünüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-