Corizeo

Yetkin
Makaleler
1
Oyunların çoğunluğu EA'in yayınladığı oyunlar. Arada Mortal Kombat 1, Hogwarts Legacy gibi Warner Bros'un yayınladığı oyunlar, SEGA oyunları, Capcom oyunları vb. de var.

Bu fiyatları koyarken ne düşündüler bilmiyorum çünkü oyunun fiyatları global fiyatlardan bile pahalı. Hem dolar hem euro bazında.

Mesela Star Wars Jedi Survivor Steam'de 70 dolar, Steam'de bize direkt global dolar fiyatıyla satıyor EA. Ama Playstation'da yaklaşık 89 dolar :D Steam bile neredeyse 20 dolar daha ucuz kalıyor PlayStation'a göre. Euro bazında bile 83 Euro oyun. Cidden çok garip.

1714057516543.webp

1714057528755.webp
1714057537717.webp

1714057335712.webp

Kaynak:
Kaynak:

Oyunların çoğunluğu EA'in yayınladığı oyunlar. Arada Mortal Kombat 1, Hogwarts Legacy gibi Warner Bros'un yayınladığı oyunlar, SEGA oyunları, Capcom oyunları vb. de var.

Bu fiyatları koyarken ne düşündüler bilmiyorum çünkü oyunun fiyatları global fiyatlardan bile pahalı. Hem dolar hem euro bazında.

Mesela Star Wars Jedi Survivor Steam'de 70 dolar, Steam'de bize direkt global dolar fiyatıyla satıyor EA. Ama Playstation'da yaklaşık 89 dolar :D Steam bile neredeyse 20 dolar daha ucuz kalıyor PlayStation'a göre. Euro bazında bile 83 Euro oyun. Cidden çok garip.

Eki Görüntüle 39574
Eki Görüntüle 39575Eki Görüntüle 39576

Eki Görüntüle 39570

Kaynak:
Kaynak:
Bu zamanda PS5 alınmaz.

Eki Görüntüle 39574
Eki Görüntüle 39575Eki Görüntüle 39576

Eki Görüntüle 39570

Kaynak:
Kaynak:
Aklıma bir aralar açtığım Playstation’a yapılan zam konusu geldi. Bayağı olay oldu, o yüzden konuyu kilitlemişlerdi. Konuya dönersek, fiyatlar felaket. PS5 alınmaması için bir sebep daha.

"Türkiya Yuzyılı tam gaz devem edıyo"

Yakında bırak oyunu ekmeğe muhtaç hale geleceğiz.

Ne varsa eskide var diye klişe bir söz edeceğim ama öyle maalesef. Adamlar önceden uğraşmamak için bol bol zam yapıyorlar artık, bu hâle düştük. İçler acısı bir durum.

Son düzenleme:
Ben 3 dolarlık oyun nasıl 100 TL yapıyor onu anlamaya çalışırken bu zamlar... Valla fiyat algım bozuldu? Elin adamının sakız parası benim yemek param la!

Ben 3 dolarlık oyun nasıl 100 TL yapıyor onu anlamaya çalışırken bu zamlar... Valla fiyat algım bozuldu? Elin adamının sakız parası benim yemek param la!
Bu durumda fiyat algınızın yerle bir olması normal çünkü bu fiyatlar hiçbir şekilde normal değil. Adamlar global fiyat olan 70 dolardan 20 dolar daha fazlasına satıyor bize, 89 dolara.