Makaleler
24
Yer
Autopolis Oita
Technopat'ta denk geliyordum. Alt alta birkaç tane ya tuttu tutmadı oyunu vardı. Ya da masaüstü görüntüsü konusu vardı.

Bu tip aktif olan, ve başka bir konu gerektirmeyen konular tekrar açılamasın bence. Çünkü çok fazla görüntü kirliliği oluyor. Bir anlamı da yok, bir şey de katmıyor 2-3 tane aynı konudan olması.

Aşağıdaki ekran görüntüsüne baktığınızda anlayacaksınız.

Screenshot_2023-12-20-00-29-02-285.webp

Son düzenleme:
Artı 36 Eksi
Tuttu tutmadı gibi konuların onaylanması saçma. Neden böyle bir konu var ki? Eğlenceli desen değil, mantığı da yok. Mesaj sayısını arttırmak için yapılan konular sadece. Mesaj sayısı artınca başları arşa değecek sanırım.

Bence eğlence yerine açılsın.

Tuttu tutmadı gibi konuların onaylanması saçma. Neden böyle bir konu var ki? Eğlenceli desen değil, mantığı da yok. Mesaj sayısını arttırmak için yapılan konular sadece. Mesaj sayısı artınca başları arşa değecek sanırım.
Konu dışı kategorisinde olanlarda mesaj sayısı artmıyor diye biliyorum.

Tuttu tutmadı gibi konuların onaylanması saçma. Neden böyle bir konu var ki? Eğlenceli desen değil, mantığı da yok.
Söz konusu konu türüne ilgim yok ancak demek ki başkalarının ilgisi var ki "Mizah ve Eğlence" kategorisinde gayet makul bir şekilde açılıyor. Kimine göre "eğlenceli desen değil, mantığı da yok", kimine göre eğlenceli :)

Buna benzer konularla ilgilenmiyorsanız açıp bakmazsınız, olur biter. Sizce eğlenceli olmadığını düşünmeniz dışında foruma bir zararı var mı?

Technopat'ta denk geliyordum. Alt alta birkaç tane ya tuttu tutmadı oyunu vardı.
Bunu ben de başta gereksiz buluyordum ama mesela halihazırda devam eden oyunlar varken kimisi oyunu yeniden başlatmak isteyebilir diye düşündüm.

Konu dışı kategorisinde olanlarda mesaj sayısı artmıyor diye biliyorum.
Kusura bakmayın. Bilmiyordum. Hala mantığı yok bana göre.

Söz konusu konu türüne ilgim yok ancak demek ki başkalarının ilgisi var ki "Mizah ve Eğlence" kategorisinde gayet makul bir şekilde açılıyor. Kimine göre "eğlenceli desen değil, mantığı da yok", kimine göre eğlenceli :)

Buna benzer konularla ilgilenmiyorsanız açıp bakmazsınız, olur biter. Sizce eğlenceli olmadığını düşünmeniz dışında foruma bir zararı var mı?
Evet, foruma zararı var. Bu gibi oyunlara sadece bir-iki kişi katılamadığı için mesaj akışı çoğunlukla o konuya gidiyor. Bu da cevap bekleyen konuların öne çıkmasını engelliyor.
Sadece benim keyfimden değil anlayacağınız üzere.

Son düzenleme:
Evet, foruma zararı var. Bu gibi oyunlara sadece bir-iki kişi katılamadığı için mesaj akışı çoğunlukla o konuya gidiyor. Bu da cevap bekleyen konuların öne çıkmasını engelliyor.
O zaman bence ana ekranda gösterilmemeli veya altta mizah kategorisinin penceresi açılmalı ana menüde ayrı olarak.

Güzel bir noktaya değindiniz ama @Jack İşte'nin sunduğuna benzer bir çözüme daha sıcak bakıyorum.