Samsung S21 FE telefonuma bakan yer burasıymış. Yurtici Kargo ile göndereceğim. Şarj geç olma ve hızlı şarj bitme sorunları yaşamaya başladım. Tecrübesi olan arkadaşlar var mı?

Onarım moduna alıp göndersem sorun yaşar mıyım? Bu çok önemli benim için çünkü fotoğraflar, videolar, filmler falan var ve yer yok. Herkese teşekkür ederim şimdiden.

İğrenç. Monitörümün paneli bozulmuştu. Yapmaları gerek tek şey değişim/iade raporu vermekti. Onu da 2 haftaya dayadılar. İşin rezilliğini de şöyle anlatayım; Monitör onarıldı bilgisi verip, kargocudan elime monitör yerine DOA kağıdı aldım :D . Ben de tamir ediyorlar diye sanıp geçen günlere eh meh diyordum.

Samsung S21 FE telefonuma bakan yer burasıymış. Yurt içi Kargo ile göndereceğim. Şarj geç olma ve hızlı şarj bitme sorunları yaşamaya başladım. Tecrübesi olan arkadaşlar var mı?

Onarım moduna alıp göndersem sorun yaşar mıyım? Bu çok önemli benim için çünkü fotoğraflar, videolar, filmler falan var ve yer yok. Herkese teşekkür ederim şimdiden.

Mümkünse kendin git kargo ile gönderme zaten firma rezalet işini bilmeyen bir sürü insan dolu.

2 hafta önce bozulan Buds 3’ümü göndermiştim sağ tarafı çalışmıyordu. Kargo ile değişim yapıp, raporla birlikte geri gönderdiler. İkinci kez gönderiyorum ve memnunum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Bende ilk kulakligi gonderiyim o halde bakalim saglam gelirse telefonu gonderirim. 🤣