felor

Gelişen
Arkadaşlar merhaba,

BeamNG Drive'da debriyaja basmadan motor çalışıyor. Normalde çalışmaması gerekiyor ama nedense çalışıyor. Ayrıca debriyaja basmadan vites de atıyor. Vites attığı zaman sadece sol üstte "damage" yazısı görünüyor. Oyun ayarları aşağıdaki görseldeki gibi.

Ne yapmam gerekiyor sizce?

Dosya Ekleri

• 1734721602828.webp
    1734721602828.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 132
Arkadaşlar merhaba,

BeamNG Drive'da debriyaja basmadan motor çalışıyor. Normalde çalışmaması gerekiyor ama nedense çalışıyor. Ayrıca debriyaja basmadan vites de atıyor. Vites attığı zaman sadece sol üstte "damage" yazısı görünüyor. Oyun ayarları aşağıdaki görseldeki gibi.

Ne yapmam gerekiyor sizce?

CTRL+Q tuşları ile sürüş modu değiştirmeyi denediniz mi?

Hocam mesela 2. vitesten 4. vitese alıyorum arabayı direkt gerçekte bunun olmaması lazım ama oyunda oluyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Tam gerçekçi bir sürüş istiyorum.
Gerçek hayatta 2. vitesten 4. vitese yükseltebilirsin. Sıralı yükseltmek zorunda değilsin.

hocam peki arabanın direksiyonun gerçek binek araçlara benzemesi için kaç derece olmalı. 900 mü, 1080 mi?
Binek araçlarda 900 dereceye gerek yok. Aslında arabadan arabaya değişir ama genellikle 450 derece döner. Yüksek performanslı arabalarda spor modunda 360 dereceye düştüğü oluyor. 450 derece üstü ticari araçlar ve kamyonların direksiyonu olur.

Arkadaşlar sürüş modunu da değiştirdim ancak örneğin el freni inikse, vitesi 1'e aldığımda debriyaja basmadan çalışıyorlar. Marş tuşunu direksiyonda starta atadım. Start'a basar basmaz araba direkt hareket ediyor, internette gördüğüm kadarıyla arabanın sarsılarak durması gerekli? neden öyel olmuyor sizce?
@LazJedi @HDDKullanıyorum

Arkadaşlar sürüş modunu da değiştirdim ancak örneğin el freni inikse, vitesi 1'e aldığımda debriyaja basmadan çalışıyorlar. Marş tuşunu direksiyonda starta atadım. Start'a basar basmaz araba direkt hareket ediyor, internette gördüğüm kadarıyla arabanın sarsılarak durması gerekli? neden öyel olmuyor sizce?
@LazJedi @HDDKullanıyorum
Oyun demek ki her şeyi tam anlamıyla simüle edemiyor. Daha önce oynamadım ama göründüğü kadarıyla durum böyle.