Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oooiky

Becerikli
Bu sorunun kaynağını bilmiyorum. Oyunu 2 kere silip baştan yükledim, yine aynısı oldu. Modları kaldırdım, yine değişen bir şey olmadı. Önceden bu sorun yoktu; sadece oyun laglanıyordu. Şimdi ise hem laglanma var hem de ekranda saniyelik texture bozulmaları oluyor. Bu sorunlar, özellikle ileriyi render'larken yaşanıyor.

(Excalibur G870 RTX 4060, i5-12450H, 32 GB RAM, 1 TB M.2 SSD)

Bu sorunun kaynağını bilmiyorum. Oyunu 2 kere silip baştan yükledim, yine aynısı oldu. Modları kaldırdım, yine değişen bir şey olmadı. Önceden bu sorun yoktu; sadece oyun laglanıyordu. Şimdi ise hem laglanma var hem de ekranda saniyelik texture bozulmaları oluyor. Bu sorunlar, özellikle ileriyi render'larken yaşanıyor.

(Excalibur G870 RTX 4060, i5-12450H, 32 GB RAM, 1 TB M.2 SSD)
Oyunla alakalı olma ihtimali yüksek en son güncelleme almıştı zaten.

Bende de sorun yaşatıyordu.

Oyunla alakalı olma ihtimali yüksek en son güncelleme almıştı zaten.

Bende de sorun yaşatıyordu.

Oyunu normal çalıştırdım texture sorunu düzeldi de yine laglanma var biraz render almasını bekleyince az biraz düzeldi gibi. Eski sürümlerde hiç yaşamıyordum.

Sorunumu çözdüm gibi gibi. DDU'dan driverları sildim yeni gelen 580.88 sürümünü yükledim, drop sorunu gitti ama render sorunu oyundan kaynaklıymış yapabileceğim bir şey yok gibi ama şu an oyun yüksek grafik Italy'de 70 80 FPS veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu normal çalıştırdım texture sorunu düzeldi de yine laglanma var biraz render almasını bekleyince az biraz düzeldi gibi. Eski sürümlerde hiç yaşamıyordum.

Sorunumu çözdüm gibi gibi. DDU'dan driverları sildim yeni gelen 580.88 sürümünü yükledim, drop sorunu gitti ama render sorunu oyundan kaynaklıymış yapabileceğim bir şey yok gibi ama şu an oyun yüksek grafik Italy'de 70 80 FPS veriyor.
Maalesef Nvidia bile olsa ddu gerekiyor. Hayatımda gördüğüm en stabil driverler Nvidia'da olsa bile bende kullanmak zorunda kaldım 1 kere.

Hocam benim Control Center format sonrası garip bir şekilde değişti sıcaklık falan gösteriyor sizde nasıl.
Huh ne ? Farklı bir laptopun Control Center'ı o ekran görüntüsü paylaş.
Bende ki bu.
c870.webp

Çözüm
Bu G870 Control Center'ı problem yok muhtemelen güncelleme gelmiş ama ben güncellemedim. Çok da gerekli değil ama daha güzel olmuş. :D

Siz internet sitesinden mi? İndirdiniz Control Center'dan güncelleme yapılamıyor diğer markalar gibi ama sitedeki güncellenmiş olabilir.

Hiç bilmiyorum ama böyle performansa etkisi de artmış gibi bu arada sitesinde bir sıkıntı mı var çok yavaş indiriyor ya da hiç indirmiyor.

Hiç bilmiyorum ama böyle performansa etkisi de artmış gibi bu arada sitesinde bir sıkıntı mı var çok yavaş indiriyor ya da hiç indirmiyor.
İnternet sitesinden mi indirdiniz o zaman yoksa kurulu mu geldi ?

Bana yavaş gelmedi ama hızlı da değil.