Detaylar
Kim cevapladı?Zamlayacağız desin ya biz alışkınız. Güncelleyeceğiz deyince kibar mı oluyor ne oluyor?
canbozkurt
Yetkin
6 ay o kültürü ortamı görmek insanın hayatında çok büyük tecrübe oluyor. Para verip üstüne 1 ay gitmektense paranızı değerlendirin 6 ay gidin gelin 
Zengine koymaz.
Bu ciddi bir yorum mu hocam? 6 ay boyunca o tecrübeyi edinmeyi çok istiyorum ama bayağı bir 'kalitesiz ortam' diyenleri gördüm. Yani ne adamakıllı disiplin, ne adamakıllı yapılan iş varmış... Türk düşmanları bile rahatlıkla sesini çıkarabiliyor diyorlar.6 ay o kültürü ortamı görmek insanın hayatında çok büyük tecrübe oluyor. Para verip üstüne 1 ay gitmektense paranızı değerlendirin 6 ay gidin gelin![]()
Nereye düşeceğin tamamen şans işi ama artık günümüzde bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bizim birlik fena değildi bayağı disiplinli bir bölükteydim. Devrecilik bile yapmaya kalkanı çavuş cezalandırıyordu.Bu ciddi bir yorum mu hocam? 6 ay boyunca o tecrübeyi edinmeyi çok istiyorum ama bayağı bir 'kalitesiz ortam' diyenleri gördüm. Yani ne adamakıllı disiplin, ne adamakıllı yapılan iş varmış... Türk düşmanları bile rahatlıkla sesini çıkarabiliyor diyorlar.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-