Detaylar
Kim cevapladı?Zamlayacağız desin ya biz alışkınız. Güncelleyeceğiz deyince kibar mı oluyor ne oluyor?
canbozkurt
Yetkin
6 ay o kültürü ortamı görmek insanın hayatında çok büyük tecrübe oluyor. Para verip üstüne 1 ay gitmektense paranızı değerlendirin 6 ay gidin gelin 
Zengine koymaz.
Bu ciddi bir yorum mu hocam? 6 ay boyunca o tecrübeyi edinmeyi çok istiyorum ama bayağı bir 'kalitesiz ortam' diyenleri gördüm. Yani ne adamakıllı disiplin, ne adamakıllı yapılan iş varmış... Türk düşmanları bile rahatlıkla sesini çıkarabiliyor diyorlar.6 ay o kültürü ortamı görmek insanın hayatında çok büyük tecrübe oluyor. Para verip üstüne 1 ay gitmektense paranızı değerlendirin 6 ay gidin gelin![]()
Nereye düşeceğin tamamen şans işi ama artık günümüzde bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bizim birlik fena değildi bayağı disiplinli bir bölükteydim. Devrecilik bile yapmaya kalkanı çavuş cezalandırıyordu.Bu ciddi bir yorum mu hocam? 6 ay boyunca o tecrübeyi edinmeyi çok istiyorum ama bayağı bir 'kalitesiz ortam' diyenleri gördüm. Yani ne adamakıllı disiplin, ne adamakıllı yapılan iş varmış... Türk düşmanları bile rahatlıkla sesini çıkarabiliyor diyorlar.
canbozkurt
Yetkin
Evet ciddi bir yorum. Çok kaliteli insanlar da göreceksin hayatta selam vermeyeceğin insan da göreceksin. 81 ilden insan göreceksin aynı anda büyük bir kültür şoku. Sağa sola selam dönemeyen tuvaletini yapamayan insanlar göreceksin. Bu yorumu ciddiye al bunlar sana hayatla ilgili gerçekçi bakış açısı veriyor. Ben askere gidene kadar kendimi ortalama görüyordum ama durum öyle değilmiş gidince göreceksin kendini daha iyi bir konumlandırma yapacaksın. Tam bir hayat simülasyonu.Bu ciddi bir yorum mu hocam? 6 ay boyunca o tecrübeyi edinmeyi çok istiyorum ama bayağı bir 'kalitesiz ortam' diyenleri gördüm. Yani ne adamakıllı disiplin, ne adamakıllı yapılan iş varmış... Türk düşmanları bile rahatlıkla sesini çıkarabiliyor diyorlar.
Komutanlara gelirsek emirleri dinlersen çok güzel hayat dersleri veriyorlar. O süreçte saçma insanlar sinirini bozacak ama bittiğinde her şeye rağmen aklına geldikçe Özlem duyacağın bir şeyler bulacaksın.