Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 14
Kimsenin beğeni gelsin diye böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. 150-200 beğeni gelmiyor, gelse bile beğeninin hiçbir özelliği yok.
THE KEROXEA
Üstün
Paylaşsın abi zararları yok ki sonuçta indirim var paylaşıyorlar.
- Makaleler
- 6
Boyle bir sey ne gordum ne duydum. Durup durmadik yere sirf indirim konusu diye kimse begeni almaz zaten, faydali bir paylasimdir ki cok begeni alir. E zaten yararli bir indirimse bunun kime ne zarari var?
- Makaleler
- 1
Forum sitesinden tam olarak beklentileri nedir anlamadım Caner abi, her şeyden şikayetçilerKimsenin beğeni gelsin diye böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. 150-200 beğeni gelmiyor, gelse bile beğeninin hiçbir özelliği yok.
Emek verip araştırmasını yapan, indirim konularını açan kişilerin konularını tabii ki beğeneceğiz. Beğenmeyeceğiz de ne yapacağız? Soru en temelden hatalı. Beğeni bir şeye etki etmiyor, üstüne üslük bunu sadece spesifik olarak beğeni için yapacaklarını düşünmüyorum.
Captain Skriniar
Üstün
Bir şey düşünmüyorum çünkü kimse bu amaçla paylaşmıyordur büyük ihtimalle. Paylaşsa bile bir ödül mü kazanıyor? Hayır. Ekstrası yok sadece sayı olarak gözüküyor.
22703
Üstün
- Makaleler
- 1
Bir insanın bunu düşünüp açacağını düşünmüyorum. Amaçları rozet almak veya insanları bilgilendirmek istiyorlar. @Caner Uncu en büyük örneğidir.