Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

1178

Deneyimli
Makaleler
2
Bilmiyorum kaç kişi bu durumdan muzdarip ama benim gibi mobil kullanıcıları eminim yanlışlıkla bir yerlere tıklıyordur. Beğeni olsun, takip et butonu olsun, konuyu ya da kullanıcıyı göz ardı et butonu olsun olabilecek her yere tıklıyorum.

Açıkçası bu tip yanlışlıkların önüne geçebilmek için opsiyonel bir onay ekranı fena olmaz gibi. İnsanların bildirim kutusuna düşmektense bir click fazla işlem yapabilelim.

Ben arada fareyi gezdirirken, açılan pencere çıkınca göz ardı etme butonuna yanlışlıkla tıklıyorum.
Aslında şu an sitede hazır hâli de mevcut. :hehehe:

Screenshot_20240725_213240_Chrome.webp

Çok anladığım söylenemez bu işlerden ama özelliğin getirilmesi zor olmasa gerek.

Dikkatli kaydırın bu özellik gereksiz. En azından ayarlar kısmından ayarlanabilmesi gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum kaç kişi bu durumdan muzdarip ama benim gibi mobil kullanıcıları eminim yanlışlıkla bir yerlere tıklıyordur. Beğeni olsun, takip et butonu olsun, konuyu ya da kullanıcıyı göz ardı et butonu olsun olabilecek her yere tıklıyorum.

Açıkçası bu tip yanlışlıkların önüne geçebilmek için opsiyonel bir onay ekranı fena olmaz gibi. İnsanların bildirim kutusuna düşmektense bir click fazla işlem yapabilelim.
Gereksiz olur. Yanlışlıkla beğenirseniz geri kaldırabilirsiniz zaten.