Planlanmıyor Doğal afet konuları onay beklemeden yayınlanmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanmerkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 392
  • Etiketler Etiketler
    onay
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

hasanmerkit

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Fikrimdir: Hızlı haberleşme gerektirebilecek bir kategori olduğunu düşünüyorum. Onaysız konu açılabilmeli. Kötüye kullananlar da çok ağır uyarılar ve cezalar yemeli.

Düzenleme:

@Emir haklı. (İkinci cevap.) Yine de kötüye kullanan olacaktır. Bu yüzden önerimim "belirli mesaj sayısı ve üyelik süresine sahip kullanıcılar için" geçerli olacak şekilde değerlendirilmesi daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Artı -17 Eksi
Buradan sadece sosyal medya kullanmayan aktif üye yardım ister. Elini kolunu sallayan kişiler değil.

Allah korusun bir deprem gibi bir şey olduğunda, eğer buradan yardım isteyenler olursa moderatörler de o gün muhtemelen daha aktif olurlar, yardımcı olmaya çalışırlar gibime geliyor. Fikriniz güzel ama herkes iyi niyetli değil.
Bu tarz olağanüstü durumlarda moderatörler aktif olamayabilir.

Öneri çok fazla eksilenmiş. Muhtemelen uygulanmaz zaten.

Uzaktan nasıl bir yardımımız dokunabilir ki?
SS alıp sosyal ağı spamlamak. Daha fazla takipçisi olanlar daha büyük ses olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, fikrinize saygı duyuyor ancak katılmıyorum.

Büyük bir deprem anında internet erişimi durma noktasına geliyor zaten. İstesenizde Techolay'a giriş yapamazsınız.

Ayrıyeten enkaz altında kalan veya zor durumda olan kim olursa olsun kesinlikle buraya girmez. Hadi girdi diyelim, buradan bizlere yeterli bilgiyi sağladı. Uzaktan nasıl bir yardımımız dokunabilir ki? Zaten bölgedeki resmi kurumlar aranıyor.
Öyle bir durumda Techolay, X'ten ve Reddit'ten daha kolay yardım bulunabilecek bir yer bence. 500 mesaj sınırı olabilir.

Suistimal edilebilir. Önceki kullanıcılarda bahsetmiş. Bence gerek yok. Deprem olduğu zaman deprem bölgelerinde iletişim olmuyor. 6 Şubat depremini 1. dereceden yaşadım. İlk 2-3 hafta doğru düzgün elektrik yoktu. Zaten büyük bir deprem olunca bütün haber kanalları, siteleri ve yayın programları acil durum olarak geçiyor.

Suistimal edilebilir. Önceki kullanıcılarda bahsetmiş. Bence gerek yok. Deprem olduğu zaman deprem bölgelerinde iletişim olmuyor. 6 Şubat depremini 1. dereceden yaşadım. İlk 2-3 hafta doğru düzgün elektrik yoktu. Zaten büyük bir deprem olunca bütün haber kanalları, siteleri ve yayın programları acil durum olarak geçiyor.
Geçmiş olsun. O dönem Twitter, enkaz altındaki insanların sesi oldu. Adres paylaşımında kullanıldı.

Trollere arka kapı bırakmak istesem ne yapardım: Belirli bir kategoride onay mekanizmasını kapatabilirdim. (İyi niyetinize bir şey demiyorum, ya da kötü bir amacım yok.)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt