Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
United Kingdom
Mobilde takip et/takipten vazgeç butonları alttaki bar ile çok yakın. Bazen alttaki bardan son etkinliğe basacakken takipten çıkarabiliyoruz. Tekrar takip edince de sanki yeni takip etmiş gibi oluyor, tekrardan bildirim gidiyor kullaniciya. Takip ederken onay isteniyor, çıkarırken de onay istenebilir. Bu sayede bu sorunun önüne geçmiş oluruz.

Opsiyonel bir seçenek olarak gelebilir. Deneyimlemek nasip olmadi ama eklenebilir.

Mobilde takip et/takipten vazgeç butonları alttaki bar ile çok yakın. Bazen alttaki bardan son etkinliğe basacakken takipten çıkarabiliyoruz. Tekrar takip edince de sanki yeni takip etmiş gibi oluyor, tekrardan bildirim gidiyor kullaniciya. Takip ederken onay isteniyor, çıkarırken de onay istenebilir. Bu sayede bu sorunun önüne geçmiş oluruz.
Özellikle telefonu küçük olanlar için çok rahatlatıcı bir özellik olur, artıladım ağzına sağlık Brate.

Normalde bunun tam tersi yapılır, en azından ben hep öyle rastladım. Takip ederken değil, çıkarırken onay istenir. Önerme haklı.