Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Düzce
Bazen insanlar mesajlara keyfinden durduk yere beğenmeme emojisi atıyor, diğer insanlar da aynı mesaja sürü psikolojisi ile beğenmeme atabiliyorlar.
Bu emojinin bir faydası yok bence, bir mesaj gereksiz ise raporlanıp kaldırılır, yanlış bilgi içeriyorsa yine aynı şekilde raporlanıp kaldırılır.

Artı -49 Eksi
Bu öneri için oylama duraklatıldı.
Mesela uykuyla alakalı bir konu açtım kişi beğenmedi attı ama çokta....

Gereksiz kullandığından emin olduğunu raporladığında gereken yapılıyor diye biliyorum. Öteki türlü faydası var, doğru kullanımda verdiğin bilgiyi sorgulamana ve hata varsa görmene yarayabiliyor.

Yanlış bilgi içeren mesaj raporlanıp kaldırılır.
Hadi onu geçtim, beğenme atman gereken bir mesaj karşına çıktığında ne yapacaksın? Öneri konularında önerilen cihaz dandikse ne atacaksın ifade olarak? Hahaha veya Kızgın atacak halin yoktur herhalde. O ifadeleri gereği dışında kullanmak, kışkırtmaya girebilir. Gereksiz olan şeyler raporlanır geçilir ama onun dışında kullanıldığı yeri de yok değil.

Bazen insanlar mesajlara keyfinden durduk yere beğenmeme emojisi atıyor, diğer insanlar da aynı mesaja sürü psikolojisi ile beğenmeme atabiliyorlar.
Bu emojinin bir faydası yok bence, bir mesaj gereksiz ise raporlanıp kaldırılır, yanlış bilgi içeriyorsa yine aynı şekilde raporlanıp kaldırılır.

Hay Allah'ım bana sabır ver yoksa “şu ifade yasaklansın” diyenler ban yesin diye öneri açacağım. Allah'ım yarabbim ya, kardeşim “rapor” diye bir şey var, ayrıca ben beğenmedim beğen mi atacağım?

Şimdi sürü psikolojisi diyorsun ya, bu öneri gerçekten çok saçma olduğu için mi insanlar beğenmedi attı, yoksa biri beğenmedi attı diye devamı mı geldi?

Forum içerisinde beğenmeme işe yarayan bir şey. Beğenmediysem beğenmedim emojisi atarım tepkimi dile getiririm gayet normal bir şey.

Gereksiz kullananlar ban yiyor diye bir şey duymuştum sanırım.

Ayrıca bu emote, gidip alta 'katılmıyorum' veya 'bence hayır' yazmaktan daha kullanışlı ve kolay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.